Swatches: Catrice LE Neo Geisha

Liep ik gistermiddag Kruidvat binnen met de intentie om enkel schepsnoepjes voor de kids te halen liep ik, totaal onverwachts, zo tegen Catrice LE Neo Geisha aan. Mijn interesse gaat standaard uit naar de nagellakken. LE Neo Geisha bevat vijf trendy heldere kleuren en houdt, volgens Catrice, extreem lang. Ik kon de verleiding natuurlijk niet weerstaan en nam er twee mee. Even had ik getwijfeld om ook de groene variant mee te nemen maar deze twee kleurtjes spraken mij het meest aan. Limited Edition ‘Neo Geisha’ is een moderne interpretatie van de traditionele Geisha-look en verenigt artistieke Japanse elementen met westerse facetten.

De flesjes van deze Neo Geisha nagellakken zien er niet anders uit als de standaard nagellakken van Catrice. Een leuke toevoeging is het versiersel aan de doppen..

catrice c02 pickedcatrice c02 Ondanks dat ik al veel roze lakjes heb en deze Picked Cherry Blossoms niet echt heel bijzonder vind kon ik het niet laten. Picked Cherry Blossoms is een dieproze tint met een crème finish en ik hou ervan!Deze mooie ‘bubblegum’ roze lakje dekt in twee laagjes redelijk goed alhoewel een derde laagje niet geheel overbodig is.

catrice c04catrice c04 dance in gion Dance in Gion is een blauw-paarse kleurtje met shimmers. Deze lakje dekt ontzettend goed en is een leuk kleurtje voor de winterse dagen. Wellicht dat ik er nog aan moet wennen, maar vind het geen mooi kleurtje, althans niet bij mij.

Heb jij al iets uit deze LE Neo Geisha gescoord? Welke producten staan op jouw wishlist?

Aanbevolen artikelen

14 Reacties

 1. Prachtige tinten! Ik ga vandaag eens kijken of ik ze al kan scoren :3

 2. Vooral dat laatste kleurtje, wouwwww

 3. Aaah dat felroze bubblegum kleurtje, wowie echt super mooi! 🙂

 4. Vooral die roze is echt prachtig! Mooie nagels heb je ook 😉

 5. De kleuren zijn prachtig, maar ze passen totaal niet bij me. Je hebt mooie nagels!

 6. Ik ga standaard voor OPI, dat blijf ik toch de beste nagellak vinden, maar ik vind die blauwpaarse toch wel errug mooi (ook al vind je zelf van niet ;)). Ik ga je blog trouwens even linken op de mijne, vind dat je leuke artikelen schrijft namelijk! Een mama-van-vijf die tenminste NIET d’r uiterlijk is vergeten :D.

  1. Opi nagellakken heb ik zelf nog niet kunnen testen, maar hier komt binnenkort zeker verandering in!
   Op het moment ben ik vooral dol op Essie nagellakken. Andere merken probeer ik uiteraard ook gewoon uit.
   Bedankt voor het compliment! Het hebben van kinderen is natuurlijk geen reden om geen aandacht aan jezelf te besteden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een lange tijd mezelf eenbeetje verwaarloosd had maar dat probeer ik nu zeker te herstellen.

   1. Ik werk bij de Manfield en zie zooooveeeeel moeders met kinderen die er 1) erg verwaarloosd uit zien, en 2) de kinderen niet onder controle houden. Dan denk ik echt: zo wil ik nooit worden! Een beautyblog is natuurlijk de ultieme manier om te blijven investeren in jezelf, hartstikke leuk dus! En ik ben benieuwd wat je straks van OPI vindt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Essie nog nooit geprobeerd heb ;).

 7. Wow, Dance in Gion is echt hot stuff! Wat kan je trouwens netjes lakken, WAUW!

 8. echt prachtige kleurtjes! je hebt ook mooie nagels:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *