Swatches Bourjois 1 seconde lakjes

Wat is nou een betere gelegenheid om cosmeticaproducten uit te proberen dan wanneer deze in de aanbieding zijn? Tijdens een van mijn vele bezoekjes aan de Etos kwam ik de Bourjois lakjes in de aanbieding tegen, 1+1 gratis. Voor mij een goede gelegenheid om ook dit merk te testen en aan mijn nagelstash toe te voegen. Een bekend risico bij acties, in welke brache dan ook, is de vergrote kans op lege schappen. Ook bij deze actie waren er veel kleuren uitverkocht. Desondanks ben ik met twee mooie zomerse tinten de winkel uitgelopen. Het merk Bourjois is een van de vele merken die ik nog nooit gebruikt heb. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit tweetal en hoe het mij zal bevallen.

Het uiterlijk van de Bourjois-nagellak is opvallend langwerpig en de dop heeft dezelfde kleur als de nagellak zelf, wat ik persoonlijk erg handig vind. Het kwastje is vergeleken met andere merken kort en breed maar dit werkt voor mij goed. De brede kwast vergemakkelijkt het lakken waardoor je snel klaar bent.  

Dit prachtige tweetal zijn de 06 Rose cupcake en de 09 Lavande esquisse. Beide afkomstig uit de vernieuwde Vernis 1 seconde lijn die uit 12 trendy kleuren bestaat. Twee prachtige kleuren waar je zeker niet omheen kunt. Ondanks dat ik al veel roze nagellakken heb is deze Rose cupcake een mooie toevoeging aangezien deze lak een andere tint heeft dan mijn andere nagellakjes. Deze Rose cupcake is een vrolijke en frisse, donkerroze kleur die bij mij zeker in de smaak valt. Deze creamy lak dekt in één laagje maar een tweede laag is wel aan te raden.

En dan hebben we deze 09 Lavande esquisse. Een mooie, lavendelkleurige lak die ik ook erg mooi vind. Maar mijn liefde voor de 06 Rose cupcake is vele malen groter. Deze 09 Lavande esquisse heeft voor het beste resultaat zeker twee laagjes nodig. Ik heb normaliter moeite met het lakken van mijn linkernagels, maar ik moet zeggen dat het met deze kwast van Bourjois makkelijker verliep. Dat is naar mijn mening zeker een pluspunt.

De 06 Rose cupcake en de 09 Lavande esquisse zijn beide mooie kleuren. Qua droogtijd zijn deze lakken snel maar zeker niet in één seconde en bij twee lagen duurt het wel even (enkele minuten) voordat het geheel droog is. Al met al ben ik zeker tevreden over de nagellaken van Bourjois!

Question: Wat vind jij van de collectie van Bourjois?

1 reactie

  1. Kim zegt:

    Mooie lakjes, de roze is inderdaad erg mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *