Persoonlijk | Korte Update zwangerschap

Einde november (afgelopen jaar) schreef ik al een blogartikel waarin ik uitlegde waarom het hier op Beautytopia zo stil is. Dat ik in verband met mijn zwangerschap helaas niet de energie heb om artikelen te schrijven. Nu ruim twee maanden later is het hoogtijd voor een korte update. Lees je weer gezellig mee?

Inmiddels ben ik alweer over de helft van mijn zwangerschap, om precies te zijn 22 weken. De 20-weken echo hebben wij dan ook al achter de rug zitten en ziet alles er prima uit. Mocht je hier meer over willen lezen of het geslacht van onze zesde kindje willen weten lees dan mijn blogartikel: Zwanger Van Het Zesde Kindje 20 Weken Echo En Geslachtsbepaling op Mommyonline.nl

Nu dat ik over de helft van mijn zwangerschap zit voel ik mij ook stukken beter: de misselijkheid is in grote mate afgenomen. Waar ik wel enorm last van heb is bekkenpijn. Hier heb ik behoorlijk veel last van dat lopen zelfs moeizaam gaat. Ik breng mijn dagen dan ook voornamelijk in bed door. Moet zeggen dat ik haast niet kan wachten totdat de baby geboren wordt. Over de baby gesproken: wat een drukte makertje is het zeg…..wat weet deze baby te trappen en zo.  Dat is natuurlijk alleen maar mooi, ook wat betreft de groei, groeit de baby heel goed. Uit de 20-weken echo is zelfs naar voren gekomen dat het iets wat aan de grote kant is.

Wat betreft het weer oppakken met bloggen: ik zal mijn best doen om regelmatig een artikel online te zetten, maar kan uiteraard niet garanderen dat dit mij daadwerkelijk ook gaat lukken. Wanneer het mij lukt om 1 of 2 keer in de week een artikel online te zetten, zal ik al blij zijn!

Wil je meer over mijn zwangerschap lezen of op de hoogte blijven? Dit kan via mijn ander blog Mommyonline.nl

Liefs,
Nicky

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *