Stilte Op Beautytopia | Korte persoonlijke update

Het is hier op Beautytopia in de afgelopen weken erg stil geweest en daar is uiteraard een goede reden voor. Wie overigens op mijn ander blog Mommyonline.nl meeleest heeft mijn grote nieuws al kunnen lezen en is dus ook op de hoogte van mijn situatie op dit moment. Maar gezien velen van mijn lezers hier niet op Mommyonline komen leek het mij wel zo netjes om ook hier een update te geven. Lees je mee?

Ik kan er een lang verhaal van maken maar ik houd het liever kort. Afgelopen periode was ik erg ziek geweest en heb ik dik een maand lang in bed geleefd. Ik was de gehele dag door vreselijk misselijk en kon niets binnen houden. Nou hoort eenbeetje misselijkheid er wel bij maar in zo’n hoge mate dat je opgenomen moet worden omdat je flink uitgedroogd bent is natuurlijk niet de bedoeling. Maar helaas is dit voor mij een bekende fenomeen, dit was mij helaas bij voorgaande keren ook niet bespaard geweest.

Heb jij het al door? Ik ben zwanger: wij verwachten in juni 2019 onze zesde kindje! Inmiddels zit ik in mijn 12de zwangerschapsweek en heb ik uiteraard nog een heel eind te gaan. Wat mij betreft mag de tijd zeker wel stukken sneller gaan. Op het moment gaat het met mij stukken beter, ik hoop dan ook dat het vanaf nu ook alleen maar beter zal gaan. Ik ben de misselijkheid namelijk meer dan zat!

Wil je meer over mijn zwangerschap lezen? Op Mommyonline vind je alle updates: zwanger van het zesde kindje

 

Volg jij mij al op Instagram?

 

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *