Simpele Valentijnslook

14 februari is het weer zo ver, mensen in Brabant/Limburg zullen nu waarschijnlijk denken; Ja Shannen dat klopt, carnaval! Maar nee, ik doel op Valentijnsdag! 14 februari is dit jaar een drukke data; Valentijnsdag, 50 tinten grijs in de bioscoop en carnaval! Vandaag laat ik jullie ondanks dat een leuke Valentijnslook zien!

De look is heel simpel te maken, maar bestaat ook niet uit teveel make-up; want als we de jongens moeten geloven houden ze van een naturel laagje make-up!

ValentijnslookIk ben als eerste begonnen met het primen van mijn ogen; ik heb Mac Soft Ochre paint pot gebruikt, en daar overheen het NYX Jumbo Pencil in Milk, die ik vervolgens met mijn vingers verspreid over mijn hele ooglid.

Valentijnslook 2Daarna heb ik een glanzende oogschaduw gebruikt die licht van kleur is, en deze aangebracht op mijn bewegend ooglid. Vervolgens heb ik een zachtroze kleur aangebracht in de arcadeboog en dit samen tot een mooi geheel geblend.

Valentijnslook 4Mijn vriend vind het leuk als ik een winged eyeliner heb, dus deze heb ik aangebracht. Verder heb ik ย een speels hartje aan de look toegevoegd, maar dit kun je natuurlijk ook gewoon weg laten!

Ook heb ik de look afgemaakt met een laagje mascara, en je zou natuurlijk ook nog voor een extra effect wat nepwimpers aan kunnen brengen!

De oogschaduws komen uit het Sleek Oh So Special! Palette, die te koop is op www.missgorgeous.nl voor 9,49 euro.

Wat vind jij van deze look en wat zijn jou plannen voor Valentijnsdag?

Liefs,
Shannen

Door Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

12 reacties

  1. Hele mooie look heb je gemaakt! Zelf heb ik niet echt plannen voor Valentijnsdag. Ik denk dat ik er maar een gezellige filmavond van maak met mijn moeder samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.