Shoplog Yves Rocher

Langzaam maar zeker ontdek ik de producten van Yves Rocher. Ondanks dat mijn eerste echte kennismaking niet geheel naar tevredenheid verliep waren er andere producten die mijn nieuwsgierigheid opwekten. Wat mij natuurlijk aan de producten van Yves Rocher aantrekt is het feit dat deze van plantaardige stoffen gemaakt zijn. Alleen al om die reden is het de moeite waard om meerdere producten van hen te testen.

Ik heb onlangs een aantal producten gekocht die ik met jullie wil delen.

Dit is de Sebo Specific, een zowel dag- als nachtcrème voor intensieve verzorging voor een zuivere huid. Deze Sebo Specific heeft een mintgroen-achtig kleurtje en ruikt lekker fris

Wat mijn enthousiast maakt aan deze Sebo Specific is dat deze belooft overtollige talgproductie te reguleren. Dat is voor mij een goede reden om deze crème uit te proberen. Mijn gezicht bevat veel onzuiverheden en talg en deze crème belooft hier wat aan te doen. Voorheen gebruikte ik gezichtscrèmes speciaal voor de donkere huid, maar ik wil nu toch wel meer natuurlijke producten uitproberen. Ik had me voorgenomen deze crème minstens twee maanden te gebruiken om vervolgens te kunnen beoordelen of deze effectief is of dat ik toch verder naar een geschikte gezichtscrème moet gaan kijken. Maar na drie dagen deze Sebo Specific gebruikt te hebben stopte ik ermee. Deze crème is voor mijn huid geen fijne crème. Na het aanbrengen van de crème voelde mij gezicht droog en gespannen aan. Het zag er niet droog uit, maar voelde gewoon zo ontzettend droog aan. In de loop van de dag werd dit gevoel enigszins minder en aan het einde van de dag zelfs bijna helemaal verdwenen. Het is natuurlijk zo dat iedere huid anders op een crème reageert, en in mijn geval reageert mijn huid niet prettig op deze Seba Specific. Wellicht dat hier verandering in zal komen indien ik de crème langer zal gebruiken. Maar dit ga ik zeker niet doen want voor mijn huid is het geen fijne crème. Jammer dat ik gelijk twee potten van deze Sebo Specific gekocht heb.

Zoonlief heeft last van zeer droge lippen, ongeacht het seizoen. Voor hem heb ik deze ‘lip repair’-balsem met Sheabutter gekocht. Deze lippenbalsem belooft de beschadigde lippen te herstellen. Het smeert makkelijk weg en laat een verzorgend laagje achter. Hopend dat deze zijn naam eer aan doet en de droge lippen van zoonlief herstelt.

Bij mijn bestelling kon ik een elegante geurset met tasje voor een klein bedrag bijbestellen. Deze Evidence geurset bestaat uit een mini eau de parfum van 7,5 ml, geparfumeerde hydraterende bodymilk van 50 ml en een geparfumeerde bad- en douchegel van 50 ml. Ik ben met name dol op geurtjes met vanille-extracten. Deze Evidence bevat geen vanille als ingrediënt maar ondanks dat vind ik het heerlijk ruiken. Evidence is een warm, zacht en sensueel geurtje die op elk moment van de dag gedragen kan worden. Het is niet overheersend maar subtiel en blijft de hele dag goed ruikbaar. Je hoeft dus niet meerdere malen per dag bij te spuiten. Deze aangename geur bevat bloemige noten als viooltjesblad en wilde lelietjes-van-dalen. Wat mij betreft zeker een blijvertje! Lekker ter afwisseling van mijn vanille bevattende geurtjes.

En als dank voor mijn bestelling kreeg ik deze leuke dameshorloge. Laat ik nou juist geen werkende horloge hebben, dus dat komt helemaal goed van pas! Dit dameshorloge heeft een verwisselbaar frontje. En ik vind het superleuk!

Over de parfum van Yves Rocher ben ik zeker te spreken. Maar wat betreft de Sebo Specific crème ben ik helaas teleurgesteld. Ik had een te hoge verwachting na alles wat ik erover gelezen heb.

Question: Wat is jouw lievelingsproduct uit het assortiment van Yves Rocher?

2 reacties

  1. Lady Cacharel zegt:

    Dat lijkt mij een heerlijk geur en een mooi horloge. Ik heb weleens bij Yves Rocher besteld, maar dat is jaren terug. Ik moet ze maar eens op nieuw ontdekken.

  2. zegt:

    Ik ben zo dol op natuurlijke producten!
    Jammer dat de crème tegenviel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *