Shoplog – Sale aankoopjes – The Body Shop + Oriflame

Het zal je hoogstwaarschijnlijk niet onopvallend zijn gebleven dat er bijna overal sale is. Zoals velen heb ook ik her en der gebruikgemaakt van de aanbiedingen om producten te scoren. Ik laat vandaag mijn aankoopjes van The Body Shop en Oriflame zien.

The Body Shop is een merk dat ik van vroeger kende. Toen ik nog op de middelbare school zat had ik, geloof ik, onder andere een lipstick van het merk. Het is dus dan ook jaren geleden dat ik een product van hen gebruik hebt. Vorige week besloot ik, mede dankzij hun geweldige aanbieding die zelfs ik niet kon weerstaan, om in de webshop een bestelling te plaatsen. Een uitgelezen kans dus om het merk te herontdekken.
Via de webshop bestelde ik de volgende producten.shoplog 1Over de Shea Body Butter heb ik zo ontzettend veel goeds gehoord, dat ik deze moest hebben. Yvonne is zelfs grote fan van het product! Maar liefst tien grote potten met elk 300 ml gingen mijn winkelmandje in. Prijs € 6,- per stuk.shoplog 2Je kunt wel stellen dat ik een haat/liefde-relatie met lipproducten heb. Ik vind lipsticks prachtig maar 9 van de 10 keer vind ik een gekozen kleurtje achteraf niet mooi bij me staan, en belandt het zo in een lade waar ik er verder niet meer naar omkijk. Maar desondanks besloot ik om een Colour glide Lip Colour in de kleur 11 Plum in mijn mandje te mikken.  € 3,60 per stuk.shoplog 3Tegenwoordig zijn lippenbalsems met een tintje bij mij in trek. Van verschillende merken probeer ik de verschillende kleuren in het assortiment, zo ook die van The Body Shop. Met het besef dat mijn beide dochters ook gek op lippenbalsems met een tintje zijn kocht ik een tiental Born Lippy lipbalsems in vijf verschillende smaken. Van het kleurtje plum ben ik inmiddels fan. € 1,35 per stuk.

Ook in de webshop van Oriflame kocht ik enkele producten. Bij Oriflame koop ik met name parfums.shoplog 4Zoals velen heeft ook Oriflame voor Valentijnsdag een speciaal geurtje geïntroduceerd. Oriflame Volare Eau de Parfum. Voordat ik dit geurtje in huis had, had ik al enkele reviews van medebloggers gelezen. En ik moet zeggen dat ik na het lezen van de diverse reviews haast niet kon wachten tot ik het parfum in huis kreeg. Inmiddels is dit het geval en helaas valt de geur mij tegen. Ik had er duidelijk veel meer van verwacht.  Of er van dit geurtje nog een aparte review zal komen? Ik denk het niet. € 16,99

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht is My Red van Demi Moore weer verkrijgbaar. Dit geurtje wilde ik al sinds eind vorig jaar hebben en zo belandde het in mijn winkelwagentje. Van dit geurtje zal binnenkort wel een aparte review online komen. € 24,99shoplog 5Een geur is iets persoonlijks en ruikt bij iedereen anders. Dit besef ik maar al te goed, gezien ik in het verleden naar aanleiding van reviews een geur online bestelde. Tegenwoordig doe ik dit niet al te snel meer, eerst in de winkel ruiken en dan pas kopen. Oriflame heeft geen winkels waardoor dit lastig wordt, daarom bestel ik bij twijfel een proefmonstertje om zo toch het geurtje te kunnen ruiken.  Dit drietal is: Precious Moments eau de parfum, Divine Sensual eau de parfum en Enigma Dare to dream edition eau de toilette.  € 0,35 per stuk.

Dit waren mijn sale-aankoopjes, heb jij ook van de sale geprofiteerd?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

22 reacties

 1. zegt:

  Leuke aankoopjes ! Zelf koop ik nooit iets in de body shop, misschien eens verandering in brengen x

  1. Dit was voor mij de eerste keer en ben er blij mee. Sales zijn altijd goede gelegenheden om merken uit te proberen, vind ik.

 2. zegt:

  Wauw, wat een mooie aankopen! TBS had idd geweldige sale. Zelf heb ik me echt ingehouden en op het gebied van beauty niks gekocht!

  1. Ik had me ook moeten inhouden en alleen de nodige producten ekocht en voorraadje ingeslagen. De shea butter was 20 euro per stuk en ik kocht ze voor 6 euro per stuk. Deze kon ik dus niet laten 🙂

 3. zegt:

  Wat een mooie aankoopjes! Mooie parfums heb je ook gekocht, jammer dat Volare je niet bevalt.

 4. zegt:

  wow supergoedkoop allemaal! Heel erg leuk <3. Ik heb de shea boter ook een keer in de sale in Duitsland gekocht, haha! Toen was die 9,00 euro!

 5. zegt:

  Mooie foto’s en hele leuke aankoopjes! Ik heb met de sale ook behoorlijk geshopt 🙂

 6. zegt:

  Wat een leuke aankoopjes! Ik heb ook flink ingeslagen!

 7. zegt:

  Wat een mooie producten heb je gekocht! Ik ben ook fan van de bodyshop:)

 8. zegt:

  Jammer dat je de parfum van Oriflame tegen vond vallen, het is ook jammer dat er nog geen geur computer is, dat maakt het kopen van geuren via internet dan stukken makkelijk! Je hebt wel echt ontzettend leuke dingen gekocht, vooral alles van TBS <3

 9. zegt:

  oeh leuke aankopen!

 10. Neehee, 10 potten body butter van TBS?! Wow! Het is wel een ontzettende lekkere geur! Ik ben ook flink losgegaan tijdens the sales, oeps…

 11. Wauw, wat een fijne producten. Ik wilde ook nog naar The Bodyshop gaan maar ik had het heel druk met tentamens, dus dat is er niet van gekomen. Die bodybutter lijkt me heel lekker, en wat is die lipstick mooi van kleur!

 12. Heerlijke producten!

 13. zegt:

  De Shea Body Butter van TBS is echt mijn ultieme favoriet! Zó lekker. X

 14. wauw mooie aankoopjes!

 15. zegt:

  Je hebt mooie producten gekocht! Van mij mag het altijd wel sale zijn hihi 🙂 Je hebt wel flink ingeslagen met 10 body butters, maar voor die prijs heb je eigenlijk nog gelijk ook!

 16. zegt:

  Toffe aankopen! De Colour glide Lip Colour vind ik er mooi uitzien! Ben benieuwd naar hoe die er op je lippen uitziet! Ik heb helaas niks van de sale!

 17. zegt:

  Wauw, zoveel leuke dingen gekocht! Ik vind de lipbalsems van de Body Shop echt heerlijk! Ik ben helemaal gek op de born lippy met passionberry smaak, mmm!

  Liefs, Liese

 18. zegt:

  Mooie koopjes 😀

 19. zegt:

  Haha, ben ook ‘los’ gegaan bij de TBS Sale! Lekker hè? Voor de shea Butter was ik helaas te laat. Heb een pot, maar die begint op zijn einde te raken…

 20. zegt:

  Hele leuke aankopen heb je gedaan! De Shea Body Butter heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ben er nu al helemaal gek op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *