Shoplog MAC Cosmetics Lipproducten

Het zal velen van jullie vast niet ontgaan zijn dat Douglas afgelopen week 20% korting op de producten van MAC gaf. Ik moet bekennen dat ikzelf van dit merk enkel de Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nude in mijn bezit heb, en omdat ik toch wel heel graag meer mooimakers van dit merk wil proberen besloot ik enkele dagen terug een bezoekje aan de winkel te brengen. Wat ik mee terug genomen heb laat ik in dit artikel zien. Kijk je gezellig mee?

Laten we van start gaan met de twee producten waar het mij eigenlijk echt om ging. Ik wilde dit tweetal lipstick heel graag en online waren beide al snel uitverkocht. Maar gelukkig had de winkel nog ruim voldoende op voorraad. Ik stel je graag voor aan Life in Sepia (muted mauvey brown) en Natural Born Leader (muted red berry) uit de limited edition M∙A∙C Electric Wonder-collectie. Beide lipsticks hebben een matte finish. De producten uit deze collectie hebben prachtige matte roze marmeren verpakkingen met metallic gouden details. Echt een ware eye-catcher!

Toen ik, in de winkel, eenmaal de MAC-vibe te pakken had bedacht ik mij dat een nude lipstick uitzoeken zeker ook geen slecht idee zou zijn. Na diverse tinten uitgeprobeerd te hebben kwam ik deze beauty tegen waar ik heel enthousiast van werd. Dit is MAC Touch uit de Lustre Lipstick lijn. De lipsticks uit de Lustre lijn geven dunne tot medium kleurdekking met een semi glanzende finish.

Nadat ik op de website van Douglas rondgekeken had werd er op mijn hotmail pagina een advertentie weergegeven. Tussen een handje vol producten werd mijn ogen door deze contourpotlood aangetrokken. Ik klikte erop en ik was gelijk verliefd. Dit tintje vond ik bij het model mooi staan en omdat wij ongeveer dezelfde huidskleur hebben besloot ik het mee te nemen. Dit is MAC Half-Red. Ik ben echt heel benieuwd hoe dit kleurtje bij mij zal staan.

Dit was mijn MAC shoplog. Reviews van bovenstaande mooimakers volg uiteraard nog maar eerst nog wat extra foto’s om jouw hart sneller te laten kloppen 🙂 MAC Life in Sepia MAC Born Leader 

Heb jij ook gebruik gemaakt van de 20% korting bij Douglas?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *