Shoplog Juli: Yves Rocher

Ik ben in korte tijd fan van de producten van Yves Rocher geworden en bestel geregeld via hun webshop. Gelukkig dat er vaak aanbiedingen zijn, zo wordt shoppen natuurlijk vele malen leuker. Naast nagellakken ben ik helemaal weg van lekkere geurtjes. Ik hou met name van zoete vrouwelijk parfums. Bij mijn vorige bestelling kreeg ik een zakje eau de toilette als proefmonstertje. Zowel manlief als ik vonden deze geur lekker. Reden genoeg om deze te bestellen. Flowerparty is zoals door Yves Rocher beschreven een sprankelende frisse geur met een zinderende middennoot van bloemen en fruit. Simpelweg onweerstaanbaar!

Flowerparty is zeker een lekker geurtje in een mooi, roodkleurig, vierkant flesje met een bloemvormige dop. De geur zelf is zoet en fris maar niet overheersend en blijft redelijk lang hangen. Als ingrediënten bevat Flowerparty o.a mandarijn, framboos, lychee en roos. Ik denk dat Flowerparty door haar zoete geur met name voor jonge vrouwen is. Ikzelf vind het een heerlijk geurtje om lekker mee af te wisselen.

Naast Flowerparty kocht ik deze S.O.S-schone-handen-gel. Met deze gel reinig je jouw handen zonder dat je er water of zeep bij nodig hebt. In mijn handtas vind je standaard een desinfecterende gel, met kinderen is dit bijna een must. Tot op heden gebruikte ik de desinfecterende gel die in het kraampakket zat en nu deze op is ging ik op zoek naar een vervangende handgel. Deze S.O.S-schone-handen-gel is fris en heeft een heerlijke geur. Het is zacht voor de handen en droogt deze niet uit. En met een inhoud van 30 ml een perfecte afmeting voor in de handtas.

Tenslotte kocht ik dit drietal mini eau de parfums van Secrets D’essences. Reuze handige flesjes voor op reis; zo kun je ze alle drie meenemen zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt. Dit drietal bestaat uit: Iris Noir, Tendre Jasmin en Vanille Noire. Alle drie met een inhoud van 5 ml. Uiteraard is dit drietal ook in fullsize verkrijgbaar.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Ik ben zelf ook fan van Yves Rocher. Vooral van de schoonmaak producten en de make upjes… Bestel zelf ook regelmatig wat…Alleen vaak bestel ik dus gewoon teveel…. Heb daarom mijn zusje in Oktober verwend met een pakket van alles wat ik dubbel had 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *