Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "beautytopia.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Shoplog: Ik kocht voor €73 aan MAC lipsticks - BeautyTopia.nl

Shoplog: Ik kocht voor €73 aan MAC lipsticks

Onlangs was het national lipstick day en ter ere hiervan bracht ik een bezoek aan de MAC Counter in de Douglas. Maar ook omdat deze winkel 25% korting op MAC lipsticks gaf. Op mijn wishlist stond nog een MAC lipstick die ik nog heel graag wilde hebben. Eenmaal in de winkel kocht ik niet één maar een vijftal MAC lipsticks. Ben je benieuwd naar de kleuren die ik meenam? Lees dan gezellig verder.

Laten we maar van start gaan met de kleur waar het mij eigenlijk om ging, de reden dat ik de Douglas in Haarlem bezocht. Op de website van Douglas was dit kleurtje uitverkocht maar gelukkig kan je op deze site van producten de beschikbaarheid in de winkels controleren. In alle Amsterdamse filialen was dit item ook al niet meer verkrijgbaar maar Haarlem scheen nog twee exemplaren op voorraad te hebben. Omdat ik dus dit kleurtje heel graag wilde hebben was een bezoekje aan Douglas Haarlem brengen de meest logische stap om te nemen. Ik nam eerst telefonisch contact met de winkel en er werd een exemplaar voor mij apart gelegd. Maar om welke kleur gaat het nou, hoor ik jou al denken. Nou dat ga ik jou vertellen, ik zocht naar MAC 625 Persistence uit de matte lipstick lijn. Dit kleurtje kan ik nu van mijn wishlist strepen.

Eenmaal omringd door een boel prachtige MAC kleuren besloot ik om andere nude kleuren dat nog op mijn wishlist staan uit te proberen. En van proberen kwam hebben… hebben…hebben. Ik was zeker niet van plan om met een vijftal MAC lipsticks de winkel te verlaten, maar het gebeurde. Naast MAC Persistence kocht ik ook nog de volgende kleuren: MAC 616 TaupeMAC 626 Whirl, MAC 815 Paramount en MAC 825 Verve. De eerste tweetal heeft een matte finish en de ander twee een satin finish.

Ondanks dat dit vijftal qua kleur heel dicht bij elkaar ligt, ben ik stuk voor stuk heel blij met ze. Het zijn naar mijn mening van die kleuren die je erbij zou kunnen pakken wanneer je snel een kleurtje op je lippen wilt hebben of simpelweg niet wilt nadenken over welke kleur je moet kiezen.

Voor dit vijftal MAC lipsticks was ik in totaal €73,10 kwijt, dit was na aftrek van de actie 25% korting op MAC lipsticks. Reviews en swatches van deze lipsticks volgen uiteraard nog.

Ben jij al bekend met deze MAC  kleuren?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. Wat een mooie kleuren. Zelf heb ik een MAC lipstick: Ruby Woo

    1. Een heel bekende kleur is Ruby Woo, ook heel mooi

  2. Wat een prachtige neutrale kleuren! Ben heel benieuwd hoe ze je staan. Ik heb zelf 0 MAC lipsticks in mijn stash ? en ben niet bekend met deze kleuren.

    1. Tot sinds kort had ik zelf ook 0… en nu opeens heb ik meer dan een handje vol MAC lipsticks in mijn stash 🙂

  3. Mooie kleuren heb je geshopt, ben ook wel benieuwd hoe ze je staan.

  4. Ik ben benieuwd naar de swatches! Zelf ben ik nog aan het wachten tot ik Twig aan mijn lijstje toevoeg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *