Ik denk dat de meesten van jullie het beautymerk Flormar inmiddels wel kennen en wellicht ook eens, of meerdere malen,  een bezoekje aan hun shop gebracht hebben. Het merk kende ik wel maar ondanks dat er hier in Amsterdam een filiaal is was ik er nog nooit geweest. Afgelopen zondag kwam hier echter verandering in toen ik samen met manlief weer eens een bezoekje aan de stad bracht. Benieuwd wat voor prachtigs ik bij Flormar allemaal gekocht heb? Kijk vooral verder!

Alle geshopte producten zullen we uiteraard voor jullie reviewen. Maar als eerste vandaag een overzicht van alle items. Onderaan vind je overigens alle prijzen.

shoplog flormar 2Zoals jullie inmiddels van mij weten heb ik een zwak voor nagellakjes. En laat het nou zo zijn dat ik al geruime tijd erg nieuwsgierig was naar de lakken van Flormar. Online had ik al diverse prachtige swatches gezien waardoor het hebben-hebbengehalte enorm hoog was. Het geluk was aan mijn zijde want op dit moment hebben ze een 3=2 actie (3 halen 2 betalen). Ik kon dus niet anders dan 3 lakjes meenemen.

shoplog flormar 3Onder het mom van ‘een vrouw kan nooit te veel lipsticks hebben’ nam ik twee kleurtjes mee.
Verder nam ik de volgende producten mee. shoplog flormar 4 shoplog flormar 5 shoplog flormar 6 shoplog flormar 7

En dan nog alle prijzen: shoplog flormar 0

Binnenkort kunnen jullie van alle producten een review verwachten.

Wat vind je van de gekochte items? En ben je weleens in een Flormar-winkel geweest?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

7 Reacties

  1. Wat mooi! Die lipsticks lijken me ook mooi!

  2. Mooie producten zeg! De nagellakjes en de lipsticks zien er goed uit!

  3. Die lipsticks zien er super mooi uit!

  4. Wat een mooie aankoopjes! Ben benieuwd naar je reviews!

  5. Leuke aankopen, ben super benieuwd naar de reviews!

  6. Wat heb je leuke spulletjes geshopt zeg. liefs x

  7. Ik hoor steeds meer leuk over flormar. Stiekem wil ik er ook wel naartoe, maar he… ik wil altijd wel iets, haha. Goed gescoord en goed uitgegeven. Liefs!

    Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Zou super tof zijn mocht je ook meedoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *