Beauty, Headlines Flormar lipsticks, Flormar nagellak, Shoplog Flormar

Shoplog Flormar

Ik denk dat de meesten van jullie het beautymerk Flormar inmiddels wel kennen en wellicht ook eens, of meerdere malen,  een bezoekje aan hun shop gebracht hebben. Het merk kende ik wel maar ondanks dat er hier in Amsterdam een filiaal is was ik er nog nooit geweest. Afgelopen zondag kwam hier echter verandering in toen ik samen met manlief weer eens een bezoekje aan de stad bracht. Benieuwd wat voor prachtigs ik bij Flormar allemaal gekocht heb? Kijk vooral verder!

Alle geshopte producten zullen we uiteraard voor jullie reviewen. Maar als eerste vandaag een overzicht van alle items. Onderaan vind je overigens alle prijzen.

shoplog flormar 2Zoals jullie inmiddels van mij weten heb ik een zwak voor nagellakjes. En laat het nou zo zijn dat ik al geruime tijd erg nieuwsgierig was naar de lakken van Flormar. Online had ik al diverse prachtige swatches gezien waardoor het hebben-hebbengehalte enorm hoog was. Het geluk was aan mijn zijde want op dit moment hebben ze een 3=2 actie (3 halen 2 betalen). Ik kon dus niet anders dan 3 lakjes meenemen.

shoplog flormar 3Onder het mom van ‘een vrouw kan nooit te veel lipsticks hebben’ nam ik twee kleurtjes mee.
Verder nam ik de volgende producten mee. shoplog flormar 4 shoplog flormar 5 shoplog flormar 6 shoplog flormar 7

En dan nog alle prijzen: shoplog flormar 0

Binnenkort kunnen jullie van alle producten een review verwachten.

Wat vind je van de gekochte items? En ben je weleens in een Flormar-winkel geweest?

  1. Ik hoor steeds meer leuk over flormar. Stiekem wil ik er ook wel naartoe, maar he… ik wil altijd wel iets, haha. Goed gescoord en goed uitgegeven. Liefs!

    Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Zou super tof zijn mocht je ook meedoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.