Beauty, Headlines Balea Bodycrème Sheabutter & Arganoil, Balea rijke dagcrème, Balea Zarter Reinigingsschuim, korte review balea, Shoplog DM Balea

Shoplog DM Balea + Korte review

De DM kennen we, denk ik, allemaal inmiddels wel. En velen van jullie hebben ongetwijfeld wel eens of vaker een bezoekje aan deze Duitse winkel gebracht. Bij mij staat het bezoeken van de DM echter nog altijd op mijn -to do list- . Naast hun Trend It Up nagellakken zijn de producten van de DM voor mij nog onbekend. Althans, tot kort geleden dan. Want oudste zoonlief bracht onlangs een bezoekje aan de DM en nam enkele items voor mij mee. Ik laat jullie graag zien welke producten dit zijn en wat mijn eerste indruk is. Kijk je gezellig mee?

Wat mij gelijk aan de verpakkingen opvalt is dat beschrijvingen uitsluitend in het Duits zijn. Ik ben toch wel gewend dat beschrijvingen op verpakkingen in meerdere talen vermeld worden. Dat dit bij deze producten ontbreekt, vind ik dan ook  jammer, zeker omdat we uiteraard niet allemaal de Duitse taal beheersen.

Het viertal verzorgingsproducten dat zoonlief voor mij meenam zijn van het merk Balea. Als ik mij hierin niet vergis, is dit het eigen merk van DM. De producten hebben stuk voor stuk een budget vriendelijk prijs.

Balea Bodycrème Sheabutter & Arganoil

Het eerste product is deze bodycrème met sheabutter en arganoil voor de droge huid. Wat heeft dit product een fijne substantie. Het smeert heel fijn op de huid en daarnaast trekt het ook lekker vlot de huid in. Het heeft een geurtje wat ik ergens iets wat chemisch vind ruiken maar storend vind ik het ook weer niet. Dit product voelt fijn aan en lijkt wat voor mij huid te doen: mijn huid voelt nadat het product ingetrokken is zacht en gevoed aan. Een vervanger voor mijn geliefde Shea Nourishing Body Butter van The Body Shop zal het zeker niet worden, maar het is een prima product.

Balea Zarter Reinigingsschuim

Een goede reinigingsproduct is onmisbaar en zelf heb ik er nog geen gevonden waar ik tevreden over ben. Ik hoopte dan ook dat dit product mijn verwachtingen zou voldoen maar helaas. Het product heeft een fijne frisse geur en is het heel fijn in gebruik. Naar mijn gevoel reinigt het mijn gezicht ook grondig, het probleem is dat mijn gezicht naderhand erg droog en strak/gespannen aanvoelt. Niet fijn. Wil ik dit product blijven gebruiken, heb ik een goede voedende gezichtcrème nodig.

Balea rijke dagcrème & nachtcrème

Een goede voedende gezichtcrème zijn dit tweetaal voor mij helaas niet. Beide geven mijn gezicht niet voldoende verzorging. Halverwege de dag voelt, bij gebruik van de dagcrème, mijn gezicht droog aan. Ik voel het niet alleen maar zie het ook. En in de ochtend voelt bij gebruik van de nachtcrème mijn gezicht wederom droog en trekkerig aan. Zowel de dag- als nachtcrème gebruik ik niet meer. Mijn droge gezicht heeft simpelweg een goede voedende crème nodig.

Al met al ben ik geen groot fan van deze Balea producten. De dag- en nachtcrème zal ik verder niet meer gebruiken. De reinigingsschuim zou ik zo nu en dan kunnen gebruiken, maar zeker niet dagelijks omdat deze mijn gezicht trekkerig laat aanvoelen. En de bodycrème zal ik gebruiken maar opnieuw kopen zal ik niet doen.

Heb jij een favoriete DM/Balea product?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

  1. Ik hoor tot nu toe vaak goede dingen over Balea, maar deze producten zijn toch wat minder, zo te lezen.
    Helaas woon ik niet in de buurt van een DM, anders had ik graag zelf eens Balea producten geprobeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.