Shannen’s persoonlijke update

We hebben de afgelopen weken minder van ons laten horen, en we beloven jullie dat er weer meer artikels online gaan komen. Beautytopia is wat we leuk vinden, en we doen er met z’n alle ontzettend ons best voor!

‘Hoe gaat het met je?’ is een simpele vraag. Een vraag die ik jullie allemaal wil stellen, want hoe gaat het nou echt met je? Wat houd je bezig, heb je nog vakantie, of werk je de hele zomer? Ben je klaar met je studie, of ga je beginnen aan een nieuwe? Allemaal best wel spannende dingen komen je misschien tegemoet. Je gaat van de basisschool naar de middelbare school, of misschien ga je wel een vervolgopleiding doen, of naar de universiteit. Ik hoor graag wat jullie bezig houd. Zijn er dingen die jullie school gericht willen zien? Bijvoorbeeld een Makeup artikel/video over wat voor make-up je naar je eerste school dag kan dragen? Ik hoor het graag van jullie.

Ik zal als eerst de vraag beantwoorden; hoe gaat het met mij? Met mij gaat het goed. Ik ben de afgelopen 2 weken druk bezig geweest. Ik heb vakantie van mijn huidige baan waar ik tot het eind van het jaar mag werken. Tegen die tijd hoop ik werk in het kappersvak te vinden. Ik heb in totaal 3 weken vakantie, maar heb niet het gevoel dat ik vakantie heb. Ik heb de afgelopen twee weken vroeg opgestaan om te leren voor mijn auto theorie, die ik gelukkig in een keer gehaald heb. En ik ben continue bezig met auto rijles! Ik hoop snel mijn rijbewijs te hebben zodat ik verder kan zoeken naar een baan, buiten mijn regio. Zo vergroot ik voor mezelf de kans aan een baan te komen. Ook ben ik lekker bezig voor Beautytopia, en ga ik regelmatig dagjes weg met mijn familie of mijn vriend. Maandag bijvoorbeeld, gaan we naar het strand. Maar we zijn ook naar Walibi World geweest waar ik Mascha van Beautygloss tegen kwam, en naar de Efteling. Leuke dingen in ieder geval! Verder gaat het goed met me, ik heb gelukkig deze vakantie niet ineens gehad dat ik ziek werd wat bij mij regelmatig het geval is, en ik sta vooral heel positief in mijn leven. Ik ben bijna jarig, waar ik heel erg naar uit kijk; en niet te vergeten ik heb samen met mijn moeder een auto gekocht! Een Peugeot 206! Heb ik in ieder geval mijn auto al voor de deur staan, haha.

Ook zijn we van plan het een en het ander te gaan veranderen aan Beautytopia. De inhoud zal iets uitbreiden, en we proberen het allemaal nog net wat leuker te maken. Als jullie iets mochten veranderen aan Beautytopia, wat zou dat dan zijn? Leuke ideeën zijn zeer welkom!

Ik hoor graag meer van jullie,

Dus, hoe gaat het met jou?

Liefs,

Shannen

 

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

5 reacties

 1. zegt:

  Leuk dat je Mascha tegenkwam! Met mij gaat het ook goed, over twee weken begin ik opleiding! Ik ga verpleegkunde studeren. 🙂

 2. zegt:

  Leuke update! Fijn dat het goed gaat 🙂 En grappig ook dat jullie een Peugeot 206 hebben gekocht, mijn vriend heeft er namelijk ook een paar maand terug één gekocht! Vind dat best mooie auto’s 🙂

 3. zegt:

  Leuk om even een update te lezen.. Fijn dat het goed met je gaat! Ik wil binnenkort ook wel weer eens naar Walibi of de Efteling 😀

 4. zegt:

  Fijne update om te lezen! En natuurlijk ook fijn dat het goed met je gaat :). Wat toevallig dat je Mascha tegenkwam!

 5. zegt:

  Wat een leuke update! Wat goed dat je bezig bent met rijlessen! Gefeliciteerd met je autotheorie! Wat grappig dat je Mascha tegen kwam! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *