Serie Aanrader | Pretty Little Liars: The Perfectionists

Baal jij er ook nog steeds van dat er een einde aan de populaire serie Pretty Little Liars gekomen is? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Er is sinds deze maand een gloednieuwe serie van start gegaan en deze wil jij, als fans van Pretty Little Liars, zeker niet missen. Maak kennis met het langverwachte vervolg op de populaire serie Pretty Little Liars; Pretty Little Liars: The Perfectionists.

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een spin-off (vervolg) van de populaire serie Pretty Little Liars en is ook gebaseerd op de boekenreeks van schrijfster Sara Shepard. De serie speelt zich twee jaar na het einde van PLL af, op Beacon heights University waar we kennis maken met drie studenten die het perfecte leventje lijken te hebben.

In Pretty Little Liars: The Perfectionists spelen uiteraard een heleboel nieuwe personages maar ook oude gezichten komen voorbij. Zo maken je favoriete personages Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) en Mona (Janel Parrish) hun comeback. Zowel Alison als Mona werken op Beacon heights University, Alison geeft les en Mona werkt in de facultaire selectieproces. Of nog meer oude gezichten hun wederkeer zullen maken moeten we maar afwachten.

Pretty Little Liars: The Perfectionists “Pilot” S01E01

In aflevering een maken we kennis met drie studenten van de exclusieve school Beacon heights University. Een school in het kleine stadje Beacon Heights waar studenten tot het uiterste worden gedreven, wat duidelijk voor grote druk zorgt. Het is allemaal overduidelijk dat achter elke Perfectionis een geheim verschuilt en dat iemand op het punt staat om door te draaien. Aan het einde van de aflevering zien we dan ook dat medestudent Nolan op een brute wijze vermoord wordt. Het is overigens niet zomaar de eerste de beste, maar juist de persoon die schijnbaar van alle geheimen af weet en de drie studenten hiermee chanteert. Wie de moord gepleegd heeft is zoals te verwachten niet duidelijk en moeten we dus nog achter zien te komen.


Wat ik aan de hand van de eerste aflevering kan vertellen is dat Pretty Little Liars: The Perfectionists veel op PLL lijkt en dat fans van Pretty Little Liars met deze vervolg serie zeker hun hart zullen ophalen. Net zoals in PLL heeft iedereen geheimen en gedragen ze zich allemaal schuldig wat betekent dat ieder van hen de moordenaar kan zijn. Pretty Little Liars: The Perfectionists is net zo sappig en spannend maar zeker ook duister als PLL. De serie is wat mij betreft zeker de moeite waard om naar te kijken.

Pretty Little Liars: The Perfectionists is te zien op Amerikaanse televisie, voor wie dat heeft, of je kunt iedere donderdag deze online bekijken. Of we de serie hier in Nederland via Netflix te zien zullen krijgen is helaas nog niet bekend. Het blijkt namelijk dat Netflix vooralsnog niet de rechten van de gloednieuwe show heeft.

Eli Brown, Janel Parrish, Sasha Pieterse, Sydney Park and Sofia Carson, Pretty Little Liars: The Perfectionists (bron foto: tvguide.com)

Baal jij er ook zo van dat Pretty Little Liars: The Perfectionistsvooralsnog niet op Netflix te zien is?

Liefs,
Nicky

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *