Say hi to Essie Sunday Funday Color of the month August

Ondanks dat de maand augustus al bijna voorbij is wil ik toch nog graag de Essie Color of The Month met jullie delen. Maandelijks kiest het team van Essie op Instagram een kleurtje uit dat vervolgens de gehele maand extra onder de aandacht wordt gebracht. Deze maand is het Essie Sunday Funday dat tot ‘color of the month’ uitgeroepen is.  Lees je weer gezellig mee?

Essie Sunday Funday is een van de kleurtjes uit de zomercollectie van 2013 genaamd Naughty Nautical. Dit kleurtje behoort inmiddels, als ik mij hierin niet vergist, tot de vast collectie van dit merk.

Sunday Funday is een prachtige zomerse kleur die je nagels lekker opfleurt. Het is een lekker opvallende koraal-mandarijntint met shimmer. De substantie van dit kleurtje is fijn om mee te werken, het is niet aan de dunne noch dikke kant. Qua dekking is twee dunne laagjes net niet voldoende om dit lakje volledig dekkend te krijgen. Een derde dunnen laagje is dan ook wel nodig of twee iets wat dikke laagjes.Sunday Funday is een typische kleurtje die jouw humeur een boost geeft. Een echte good-vibes lakje.

Essie Sunday Funday is o.a. online verkrijgbaar via MissGorgeous.nl voor €6,99

 

Volg jij mij al via?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

3 reacties

  1. zegt:

    Wauw wat een mooi lakje is dit zeg. echt een leuk kleurtje. Ik vind de Essie lakjes ook altijd heel erg fijn.

  2. zegt:

    Wat een leuke en vrolijke kleur! De shimmers erin vind ik ook prachtig!

  3. zegt:

    Wat een mooie zomerse kleur! De subtiele glitters in het lakje maken hem echt helemaal af.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *