Headlines, Nagels Essie Color of the month, Essie Color of the month August, Essie Sunday Funday

Say hi to Essie Sunday Funday Color of the month August

Ondanks dat de maand augustus al bijna voorbij is wil ik toch nog graag de Essie Color of The Month met jullie delen. Maandelijks kiest het team van Essie op Instagram een kleurtje uit dat vervolgens de gehele maand extra onder de aandacht wordt gebracht. Deze maand is het Essie Sunday Funday dat tot ‘color of the month’ uitgeroepen is.  Lees je weer gezellig mee?

Essie Sunday Funday is een van de kleurtjes uit de zomercollectie van 2013 genaamd Naughty Nautical. Dit kleurtje behoort inmiddels, als ik mij hierin niet vergist, tot de vast collectie van dit merk.

Sunday Funday is een prachtige zomerse kleur die je nagels lekker opfleurt. Het is een lekker opvallende koraal-mandarijntint met shimmer. De substantie van dit kleurtje is fijn om mee te werken, het is niet aan de dunne noch dikke kant. Qua dekking is twee dunne laagjes net niet voldoende om dit lakje volledig dekkend te krijgen. Een derde dunnen laagje is dan ook wel nodig of twee iets wat dikke laagjes.Sunday Funday is een typische kleurtje die jouw humeur een boost geeft. Een echte good-vibes lakje.

Essie Sunday Funday is o.a. online verkrijgbaar via MissGorgeous.nl voor €6,99

 

Volg jij mij al via?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *