Rimmel Sweetie Crush – Swatches en Review

Een nagellakcollectie met de naam Sweetie Crush en zulke mooie kleuren schreeuwt om aandacht en mijn aandacht kreeg het te pakken. Afgaande op het uiterlijk vind ik deze nagellakjes er heel snoepig uitzien. Mijn nieuwsgierigheid of ik daadwerkelijk een crush voor de lakjes zou hebben overwon en ik nam van de vijf bestaande kleuren er vier mee met de namen: Candyfloss CutieFizzy AppleliciousViolet Swizzle en Blueberry Whizz. Dat zijn nog eens leuke namen.Rimmel Sweetie Crush 1Rimmel Sweetie Crush 2Rimmel Sweetie crush-nagellak is een structuurnagellak en heeft, eenmaal opgedroogd, een heel mooi (gekleurd) suikerkristalleneffect. Vandaar dus dat Rimmel de finish ‘sugar textured’ noemt. De ‘suikerkristallen’ sprankelen in het zonnetje echt heel mooi en dwingt je bijna om te blijven kijken.Rimmel Sweetie Crush 3In het algemeen is het zo dat pastelkleuren minder goed dekken en maar toch vind ik het met dit viertal meevallen. Gemiddeld zijn de lakjes met twee laagjes goed gedekt maar bij de meeste vind ik een derde laagje toch wel weer mooier. Hierdoor komen de kleuren nog meer naar voren.Rimmel Sweetie Crush 4Rimmel Sweetie Crush 5Candyfloss Cutie is de zoete, zachtroze kleur die met twee laagjes genoegen neemt.

rimmel Fizzy Appleliciousrimmel Fizzy Applelicious 2Fizzy Applelicious is zachtgroen van kleur en dekt met drie laagjes goed.rimmel Violet Swizzlerimmel Violet Swizzle 2Violet Swizzle is een lief lilakleurtje en dekt met twee laagjes.
rimmel Blueberry Whizzrimmel Blueberry Whizz 2Blueberry Whizz is het mooie hemelsblauwe lakje uit de collectie, en dekt met twee laagjes.

Rimmel Sweetie crush 6Ik had gedacht dat ik de structuur van de lakjes storend zou vinden maar niets is minder waar. Ik vind ze zelfs erg leuk. De lakjes lakken fijn en drogen redelijk snel. Candyfloss Cutie en Violet Swizzle zijn mijn favorieten uit deze collectie.

Wat vind je van dit viertal Rimmel Sweetie crush-nagellakken?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

18 reacties

 1. zegt:

  Mooi! Ik houd wel van structuurlakjes. Ze verbergen een onregelmatig nagelbed. 🙂 Ik neig naar de blauwe of groene. Maar de lila-tint vind ik ook wel wat hebben!

 2. zegt:

  Ik heb de paarse en roze! Ik vind ze super mooi!
  Eefje

 3. zegt:

  Vind het echt hele leuke en aparte lakjes. lieve kleurtjes ook 🙂

 4. zegt:

  Leuke collectie! Die blauwe vind ik vooral erg mooi, vind ik je handen ook goed staan!

 5. zegt:

  Deze lakjes vind ik echt superleuk, vooral de blauwe!

 6. zegt:

  Ik vind ze echt heel mooi! 😀

 7. zegt:

  Wat een mooie lakjes! Al begint de liquid sand trend nu wel een klein tikkeltje tegen te steken ^^

 8. zegt:

  Hele mooie lakjes!

 9. zegt:

  Wat zijn ze mooi! De blauwe en roze lakjes zijn mijn favoriet!

 10. zegt:

  Ik vind deze lakjes zo leuk! X

 11. zegt:

  Ik vind de paarse best wel leuk!

 12. zegt:

  De roze en blauwe zijn leuk!

 13. zegt:

  Ik vind de roze en paarse zelf ook erg leuk eruit zien! Mooie kleurtjes die perfect passen bij het zonnige weer 😀

 14. zegt:

  Wat een schattige lakjes zeg!

 15. mooie lakjes 😀 !

 16. zegt:

  Ik vind deze lakjes er zo leuk uitzien en ook de kleuren zijn allemaal erg mooi. Al springt Blueberry Whizz er wel bovenuit voor mij qua kleur.

 17. zegt:

  Hele mooie lakjes, vind alleen de dopjes van de nagellakjes al mega schattig!

 18. zegt:

  Wat een prachtige lakjes. Het effect is helemaal mijn stijl. Kan niet wachten om deze zelf een keer aan te schaffen. x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *