Headlines, Nagels nagellak, nagellakken, review, Rimmel Sweetie Crush, Rimmel Sweetie crush Blueberry Whizz, Rimmel Sweetie crush Candyfloss Cutie, Rimmel Sweetie crush Fizzy Applelicious, Rimmel Sweetie crush Violet Swizzle, Swatches

Rimmel Sweetie Crush – Swatches en Review

Een nagellakcollectie met de naam Sweetie Crush en zulke mooie kleuren schreeuwt om aandacht en mijn aandacht kreeg het te pakken. Afgaande op het uiterlijk vind ik deze nagellakjes er heel snoepig uitzien. Mijn nieuwsgierigheid of ik daadwerkelijk een crush voor de lakjes zou hebben overwon en ik nam van de vijf bestaande kleuren er vier mee met de namen: Candyfloss CutieFizzy AppleliciousViolet Swizzle en Blueberry Whizz. Dat zijn nog eens leuke namen.Rimmel Sweetie Crush 1Rimmel Sweetie Crush 2Rimmel Sweetie crush-nagellak is een structuurnagellak en heeft, eenmaal opgedroogd, een heel mooi (gekleurd) suikerkristalleneffect. Vandaar dus dat Rimmel de finish ‘sugar textured’ noemt. De ‘suikerkristallen’ sprankelen in het zonnetje echt heel mooi en dwingt je bijna om te blijven kijken.Rimmel Sweetie Crush 3In het algemeen is het zo dat pastelkleuren minder goed dekken en maar toch vind ik het met dit viertal meevallen. Gemiddeld zijn de lakjes met twee laagjes goed gedekt maar bij de meeste vind ik een derde laagje toch wel weer mooier. Hierdoor komen de kleuren nog meer naar voren.Rimmel Sweetie Crush 4Rimmel Sweetie Crush 5Candyfloss Cutie is de zoete, zachtroze kleur die met twee laagjes genoegen neemt.

rimmel Fizzy Appleliciousrimmel Fizzy Applelicious 2Fizzy Applelicious is zachtgroen van kleur en dekt met drie laagjes goed.rimmel Violet Swizzlerimmel Violet Swizzle 2Violet Swizzle is een lief lilakleurtje en dekt met twee laagjes.
rimmel Blueberry Whizzrimmel Blueberry Whizz 2Blueberry Whizz is het mooie hemelsblauwe lakje uit de collectie, en dekt met twee laagjes.

Rimmel Sweetie crush 6Ik had gedacht dat ik de structuur van de lakjes storend zou vinden maar niets is minder waar. Ik vind ze zelfs erg leuk. De lakjes lakken fijn en drogen redelijk snel. Candyfloss Cutie en Violet Swizzle zijn mijn favorieten uit deze collectie.

Wat vind je van dit viertal Rimmel Sweetie crush-nagellakken?

  1. Mooi! Ik houd wel van structuurlakjes. Ze verbergen een onregelmatig nagelbed. 🙂 Ik neig naar de blauwe of groene. Maar de lila-tint vind ik ook wel wat hebben!

  2. Ik vind deze lakjes er zo leuk uitzien en ook de kleuren zijn allemaal erg mooi. Al springt Blueberry Whizz er wel bovenuit voor mij qua kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.