Swatches + Review: Rimmel Strawberry Fizz

Ik ben dol op nagellakjes, met name in roze varianten en in de winkel kan ik ze dan ook niet altijd weerstaan. Ondanks dat ik al een boel roze tinten nagellakjes heb kon ik deze Rimmel Londen 025 Strawberry Fizz niet laten liggen. Deze felle roze kleur is geen nieuwe kleurtje; de meeste van jullie zullen het wel kennen, maar ondanks dat ging deze mee naar huis. Het is werkelijk verbazingwekkend hoeveel verschillende tintjes roze er bestaan.

Deze 025 Strawberry Fizz is een intens diepe roze kleurtje met een fruitige geur. Heel ongewoon maar het bevalt mij prima. Deze zoete fruitige geur blijft dagen hangen. Naast een mooie kleurtje op je nagels ruiken ze ook nog eens lekker zoet. Daar word ik dus helemaal blij van!

025 Strawberry Fizz is een creamy lakje en is met zijn twee laagjes goed dekkend. Aangezien ik de laatste tijd enkel nagellakjes met een breed kwastje gebruik moest ik wel weer even aan het ‘standaard dunne’ kwastje van deze lak wennen. Maar voor de rest een fijne lak met een snelle droogtijd. En de kleur.. ‘I’m Loving it’.

 

Question: Wat vind jij van de Rimmel Londen nagellakken?

1 reactie

  1. cindy zegt:

    ja hier hou ik ook wel van…. En leuk dat er een geurtje aan zit…. Alleen zal mijn zoontje daar niet zo blij mee zijn denk ik tijdens de borstvoeding…. Ik moet zijn neusje namelijk altijd vrij houden….Dus er zit altijd een nagel bij zijn neus in de buurt 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *