Rimmel London The Only 1 Lipstick 810 The Matte Factor

Het begon ooit als een enorme hype, maar tegenwoordig is het product niet meer weg te denken uit de beautywereld: matte lipproducten. Matte lipstick staat heel mooi en stijlvol. Het enige nadeel bij deze producten is dat ze de lippen kunnen uitdrogen en velletjes accentueren. Rimmel London voegde enige tijd geleden vier nieuwe, matte lipsticks toe aan de collectie The Only 1 Lipstick, waarvan ik 810 The matte factor heb getest.

De lipstick zit in een opvallende rode huls met bovenaan een afgeronde vierkante vorm waarin het logo van Rimmel London in verwerkt is. Ook op de huls zelf staat in grote letters het woord ‘Rimmel’ af te lezen. De lipstick heeft een schuin afgesneden vorm, wat heel fijn werkt. Door de schuine vorm kan je de lipcontouren goed volgen en zit de lipstick er meteen netjes op.

De matte lipstick zou dezelfde hydraterende formule bevatten als de originele glanzende lipsticks van Rimmel. De lipstick belooft lang op de lippen te zitten, een intense kleur met een matte finish die niet zal uitdrogen. Al deze Rimmel lipsticks hebben een heerlijke zoete meloengeur.

Het valt meteen op dat de lipstick goed gepigmenteerd is en niet in de lippen trekt, wat veel andere matte lipsticks wel doen. Na een tijdje zit de lipstick nog steeds goed en worden eventuele velletjes of droge plekken niet geaccentueerd. De lipstick blijft een viertal uurtjes goed zitten, erna moet je hem wel eventjes bijwerken. Heel netjes is het! Hij vervaagt geleidelijk aan, waardoor je je niet druk hoeft te maken om een afbrokkelend deel. De kleur is een ideale kleur voor tijdens de herfst- en wintermaanden, een prachtig diepe wijnrode kleur.

Ik ben zéér tevreden over de Rimmel The Only 1 Matte Lipstick in de kleur 810 The matte factor. Een mooie diepe wijnrode kleur die romig aanvoelt op de lippen, maar met een matte finish. Mijn lippen zien er verzorgd uit en het legt geen accent op velletjes. Voor €11,99 ben jij in het bezit van deze prachtige lipstick.

Groetjes,
Michaëla

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *