NOTD – Revlon Chroma Chameleon – Amethyst

Begin van het jaar introduceerde Revlon haar Limited Edition Chroma  Chameleon  nagellakcollectie. Deze collectie telt maar liefst acht verschillende duo- en multi-chrome kleuren met een metallic finish. De collectie bevat de volgende namen: Pink Quarts, Rose Gold, Amethyst, Aquamarine, Gold, Cobalt, Topaz en Tanzanite. Amethyst heb ik zowel getest als geswatched, met lekker veel foto’s. Of deze collectie ook in Nederland geïntroduceerd was weet ik niet, hierover kon ik helaas geen informatie terug vinden.Revlon Chroma Chameleon Amethyst 9Onlangs voegde ik de Revlon Limited Edition Chroma  Chameleon nagellakken toe aan mijn webshop. En aangezien ik totaal geen ervaring met duochrome-nagellakken had was ik supernieuwsgierig naar deze lakken.Revlon Chroma Chameleon Amethyst1Amethyst is zowel mijn allereerste Revlon-nagellak als mijn eerste duochrome lakje. Al vanuit het flesje kun je de duochrome-kleur goed zien, het wisselt van paars naar groen. In het flesje heel mooi, maar zou het op de nagels eveneens van kleur wisselen?Revlon Chroma Chameleon Amethyst 2Amethyst heeft een standaard kwastje; het heeft een prima formule en lakt heel fijn. Over haar dekking ben ik ook te spreken, met twee laagjes dekt het lakje volledig en het resultaat is prachtig!Revlon Chroma Chameleon Amethyst 8Revlon Chroma Chameleon Amethyst 7Revlon Chroma Chameleon Amethyst 6Revlon Chroma Chameleon Amethyst 4Revlon Chroma Chameleon Amethyst 3Revlon Chroma Chameleon – Amethyst is een multichrome lakje dat afhankelijk van het lichtval tussen paars, grijs, goud en groen afwisselt. Een heel mooi effect en in mijn stash de eerste in haar soort.Revlon Chroma Chameleon Amethyst 5Met een goede top coat blijft Amethyst gerust vijf dagen goed zitten. Wellicht dat het lakje langer blijft zitten maar na vijf dagen was ik wel toe aan een ander duochrome lakje. Ik ben fan! Amethyst is zeker een aanrader en je blijft naar je nagels kijken.

Revlon Chroma  Chameleon – Amethyst en andere kleuren zijn voor €4,69 p/s verkrijgbaar via Beautyvoordeelshop.nl

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

18 Reacties

 1. Ik vind het wel een erg mooi en apart kleurtje!

 2. Prachtig! Lijkt overigens erg op Essie – for the twill of it. 🙂

  1. Essie for the twill of it, ken ik niet maar als ik naar swatches kijk, dan hebben ze wel wat van elkaar, alleen is Amethyst intenser en zit er meer paars in.

   1. Ja, heb je gelijk in! Deze is paarser en For the twill of it is veel groener. Maar het effect lijkt sterk op elkaar. 🙂

 3. dat is wel een heel apart kleurtje! Wel mooi op zich 🙂

 4. Wat een leuke kleur, lijkt een beetje op een dupe die ik in mijn bezit heb van Essence.

 5. Wat een speciaal lakje! Ik vind hem echt heel erg mooi !

 6. Echt een heel erg mooi kleurtje nagellak!

 7. Mooi zeg, geeft een erg gaaf effect!

 8. Ziet er leuk uit! Doet me denken aan de lijn van Miss Sporty!

 9. Wat een prachtig lakje, erg mooi! x

 10. Ik ben niet zo van de Chroma lakjes maar dit lakje is wel heel erg bijzonder!

  1. Dat heb ik nou ook, ik ben ook geen liefhebber van Chroma nagellakken, maar deze vind ik heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *