Headlines, Nagels Amethyst, Aquamarine, beautyvoordeelshop.nl, Cobalt, duochrome, Gold, multichrome, nagellak, Pink Quarts, Revlon Chroma Chameleon, Rose Gold, Tanzanite, Topaz

NOTD – Revlon Chroma Chameleon – Amethyst

Begin van het jaar introduceerde Revlon haar Limited Edition Chroma  Chameleon  nagellakcollectie. Deze collectie telt maar liefst acht verschillende duo- en multi-chrome kleuren met een metallic finish. De collectie bevat de volgende namen: Pink Quarts, Rose Gold, Amethyst, Aquamarine, Gold, Cobalt, Topaz en Tanzanite. Amethyst heb ik zowel getest als geswatched, met lekker veel foto’s. Of deze collectie ook in Nederland geïntroduceerd was weet ik niet, hierover kon ik helaas geen informatie terug vinden.Revlon Chroma  Chameleon Amethyst 9Onlangs voegde ik de Revlon Limited Edition Chroma  Chameleon nagellakken toe aan mijn webshop. En aangezien ik totaal geen ervaring met duochrome-nagellakken had was ik supernieuwsgierig naar deze lakken.Revlon Chroma  Chameleon Amethyst1Amethyst is zowel mijn allereerste Revlon-nagellak als mijn eerste duochrome lakje. Al vanuit het flesje kun je de duochrome-kleur goed zien, het wisselt van paars naar groen. In het flesje heel mooi, maar zou het op de nagels eveneens van kleur wisselen?Revlon Chroma  Chameleon Amethyst 2Amethyst heeft een standaard kwastje; het heeft een prima formule en lakt heel fijn. Over haar dekking ben ik ook te spreken, met twee laagjes dekt het lakje volledig en het resultaat is prachtig!Revlon Chroma  Chameleon Amethyst 8Revlon Chroma  Chameleon Amethyst 7Revlon Chroma  Chameleon Amethyst 6Revlon Chroma  Chameleon Amethyst 4Revlon Chroma  Chameleon Amethyst 3Revlon Chroma Chameleon – Amethyst is een multichrome lakje dat afhankelijk van het lichtval tussen paars, grijs, goud en groen afwisselt. Een heel mooi effect en in mijn stash de eerste in haar soort.Revlon Chroma  Chameleon Amethyst 5Met een goede top coat blijft Amethyst gerust vijf dagen goed zitten. Wellicht dat het lakje langer blijft zitten maar na vijf dagen was ik wel toe aan een ander duochrome lakje. Ik ben fan! Amethyst is zeker een aanrader en je blijft naar je nagels kijken.

Revlon Chroma  Chameleon – Amethyst en andere kleuren zijn voor €4,69 p/s verkrijgbaar via Beautyvoordeelshop.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.