Review – Yves Rocher Comme une Evidence intense

In 2003 introduceerde Yves Rocher de geur Comme une Evidence. Een zachte, frisse bloemengeur die voor alle gelegenheden gedragen kan worden. Enkele maanden geleden, ruim tien jaar later, vonden ze het wel tijd worden voor een vernieuwing. En zo werd midden 2013 Comme une Evidence Eau de parfum intense gelanceerd.De originele Comme une Evidence heb ik in de kast staan en ondanks dat ik deze zelden gebruik was ik wel nieuwsgierig naar de intensere variant. Een tijdje terug besloot ik de geur te halen en ik kan nu beide geuren met elkaar vergelijken.Yves Rocher Comme une Evidence 6De originele Comme une Evidence is zacht en heeft een frisse bloemengeur die bij velen in de smaak zal vallen. Het is een veilige geur die altijd wel gedragen kan worden en je op je gemak laat voelen. De geur blijft relatief lang hangen, is zeker tot wel vijf uur goed ruikbaar en daarna zou je eventueel kunnen bijspuiten. Comme une Evidence is een jeugdig geurtje dat door alle leeftijden gedragen kan worden en zelf vind ik het een prima geur voor in de zomer; voor zowel overdag als in de avonduren.Yves Rocher Comme une Evidence intensYves Rocher Comme une Evidence 5Comme une Evidence edp intense is zoals aangegeven een nóg intensere en sensuelere, zonnige variant van het origineel. Dit wil zeggen dat de geur een heel stuk zwaarder, bloemiger en frisser is. Een volwassener variant zou je kunnen zeggen. Comme une Evidence edp intense is door haar intense samenstelling voor de koude dagen geschikt en blijft lekker lang hangen.Yves Rocher Comme une Evidence 4Yves Rocher Comme une Evidence 2Yves Rocher Comme une Evidence 3Zoals je kunt zien verschillen beide flacons niet superveel van elkaar. Dit vind ik enerzijds jammer maar aan de ander kant heel begrijpelijk. De originele Comme une Evidence is langer en smaller. De intensere variant heeft een kleurenverloop dat van doorzichtig naar roze loopt. Voor de rest dezelfde flacon.

Welke variant je lekkerder vindt blijft natuurlijk een persoonlijke kwestie. Zelf vind ik de originele variant lekkerder. De zwaardere versie is voor mij te fris en had wat mij betreft wat zoeter gemogen. Sensueler vind ik deze variant eigenlijk ook niet. De nieuwe flacon vind ik wel weer veel mooier als de oude versie.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

9 reacties

 1. zegt:

  Ik vind dat Yves Rocher altijd heerlijke geuren heeft, die echt de moeite waard zijn om te ruiken!

 2. zegt:

  De geuren van Yves Rocher zijn zo lekker! Deze is ook heerlijk!

 3. Lijkt me heerlijk, ik ben dol op Yves Rocher.

 4. zegt:

  Lijkt me heel erg lekker! Heb nog geen luchtje van Yves Rocher..

 5. zegt:

  Als hij frisser is dan de vorige zal ik hem denk ik ook niet zo lekker vinden. De oude versie is echt één van mijn favoriete parfums, heerlijk!

 6. lijkt me erg lekker ruiken!

 7. zegt:

  Ze hebben wel vaker lekkere geuren. X

 8. zegt:

  Ik had deze besteld online en ik heb hem nooit gekregen blijkbaar wordt hij zoveel verkocht dat de voorraad helemaal leeg was 🙂 hij ruikt echt heerlijk

 9. zegt:

  Fijne review! De parfums klinken erg fijn! De flacons zijn ook zo mooi! 🙂 De Comme une Evidence lijkt me het lekkerst ruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *