Review: W7 Silky Smooth Quad Eye Shadow

Laatst schreef ik dat ik zo enthousiast ben over de oogschaduwpaletjes van de Hema. De verpakking, het uiterlijk van de bolletjes, de pigmentatie en de prijs; in één woord geweldig! Ik wist al dat er nog meer van die prachtige oogschaduwbolletjes van andere merken bestaan, maar deze W7-palettes had ik nog niet eerder ontdekt. En toen vielen ze twee weken geleden op m’n deurmat!

w7 palette1w7 palette 2Kijk nou eens. Wát een beauty’s! De glanzende verpakking, de sprankelende textuur van de bolletjes, de intense kleuren; ik vind deze paletjes superchic om te zien. En dat voor de prijs van € 2,75 per stuk. Ik wist eerlijk gezegd niet waar ze te koop waren, totdat Nicky me erop wees dat ze te koop zijn in haar webshop! Met deze review wil ik laten zien dat goedkoop helemaal niet automatisch ‘slecht’ hoeft te betekenen. Want slecht zijn deze quads absoluut niet, integendeel.

w7 palette swatchesOver de pigmentatie ben ik namelijk eveneens zeer tevreden; zoals je kunt zien komt er veel kleur vanaf. Met het koele palet kun je zwoele smokey eyes maken en het warme palet kan eigenlijk voor elke gelegenheid wel gebruikt worden. De witte bolletjes zijn perfect om je ooghoeken optisch naar voren te halen en zo een heldere, frisse blik te creëren. Ik vind zelfs dat de pigmentatie van deze quads sterker is dan bijvoorbeeld van de trio-paletjes van Bourjois, waarvan ik er één in mijn make-upstash heb liggen. Wat kan ik er nog meer over vertellen? Niet veel, behalve dan dat ik over deze bolletjes net zo enthousiast ben als over de bolletjes van de Hema.w7 palettenWellicht kan ik nog uitleggen hoe het nou mogelijk is dat goedkope merken vaak toch zulke mooie en kwalitatief goede producten kunnen maken. Vergeet niet dat je bij duurdere merken vooral ook mee betaalt aan reclame, modellen, onderzoeken, ontwerpers et cetera. Goedkopere merken profiteren daarvan en gebruiken bijvoorbeeld ingrediënten waarvan al jaren geleden bewezen is dat ze veilig zijn en/of goed werken. En heb je wel eens een reclamespot van W7 voorbij zien komen met een supermodel? Dat bedoel ik. Dat scheelt allemaal enorm in de uiteindelijke prijs. En ja, soms merk je dat aan de kwaliteit, maar dat is –  zo bewijzen ook deze quads en vele andere goedkopere merken – absoluut niet altijd het geval!

W7 Silky Smooth Quad Eye Shadow is voor €2,75 te koop via www.beautyvoordeelshop.nl

Aanbevolen artikelen

11 Reacties

  1. Ohh dit ziet er wel heel goed uit! Ik had niet gedacht dat er zulke goed gepigmenteerde oogschaduwpalettes waren voor 2,75, dat moet ik onthouden!

  2. oeh die zien er niet slecht uit!

  3. Idd hele mooie pigmentatie. Vaak is het idd zo dat je betaald voor het ‘merk’ van de duurdere merken. Terwijl met sommige producten de budget variant (vind ik) beter is als de duurdere

  4. Ziet er zeker niet slecht uit. Mooie pigmentatie ook! Valt ook onder een goede klasse op het gebied van prijs.

  5. Mooie kleuren en pigmentatie, vooral de grijze vind ik erg mooi!

  6. Ik vind ze er heel erg mooi uitzien! Vooral het palette met de bruintinten vind ik heel erg mooi. De prijs is ook heel erg prettig, dus ik ga er zeker eens even naar kijken.

  7. Wauw ziet er echt heel goed uit! De bruintinten vind ik heel erg mooi!

  8. Wow, deze zijn behoorlijk goed gepigmenteerd! Dat had ik niet verwacht. Mooie kleuren!

  9. Dit ziet er best heel goed uit, mooie kleuren!

  10. Mooie swatches! En dat voor die prijzen.. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *