Beauty, Headlines beautytopia.nl, missgorgeous.nl, oogschaduw, review, W7, W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette

Review | W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette

Dit W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette ligt al weer eventjes in de schappen, en omdat ik zelf het Urban Decay Electric Palette heb was ik erg benieuwd naar deze. Het palette is dus geïnspireerd op dat van UD, en wat ik van dit palette vind lezen jullie vandaag!

W7 Neon NightsDe verpakking vind ik simpel, maar stijlvol. Het doosje is transparant waardoor de kleurtjes er goed uit knallen, tof! Verder staat het W7 logo erop, met de titel van het palette. Iets anders dan wat we gewend zijn van W7, maar in combinatie met de felle kleurtjes vind ik dit een goede zet.

w7 neon nights 2Als ik kijk naar de uitgekozen kleurtjes die in dit palette zitten zie ik een reeks super mooie felle tinten, waar je uitbundig mee kan gaan voor hele diverse oog looks. Ook kun je bijvoorbeeld door deze kleurtjes een ‘pop of colour’ aanbrengen aan je dagelijkse make-up routine! In plaats van die lichte kleur met het mooie glansje, kun je een keer een knal kleur aanbrengen!

w7 neon nights 3Het pigment van de oogschaduwen is oké. Het is geen super kwaliteit, maar daar is de prijs ook niet naar. Ik denk dat je met deze oogschaduw palette goed kan werken als je zelf voor de matte kleurtjes een iets wat romigere oogschaduw basis aanbrengt. De kleurtjes met glitters zijn iets wat romiger waardoor daar wat fijner mee te werken valt.

w7 neon nights 4De W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette is een kleurrijke palette, ik kon dus niet anders dan een opvallende ooglook mee te maken.

Ik denk dat dit een prima palette is om je make-up collectie mee uit te breiden. Het is een kleurrijke toevoeging en je kunt met dit palette veel kanten op gaan.

De W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette is o.a. via www.missgorgeous.nl te bestellen, prijs €7,39

Liefs,
Shannen

  1. Mooie ooglook! Ik denk dat dit palette wel een goede aanvulling is voor als je ook wat meer kleurrijke looks wilt maken en nog niet veel kleuren hebt, zelf heb ik er al aardig wat moet ik zeggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *