Review | W7 Mega Matte lips Sinful

Hoewel ik intussen kan zwemmen in mijn verzameling lipsticks, had ik nog geen lipstick van W7. Ik had überhaupt nagenoeg niets van W7, het enige wat ik tot op heden van W7 in mijn stash had, zijn dus die bekende oogschaduwpaletten. Die vind ik al heel fijn, dus ik ben wel benieuwd naar de Mega Matte lips. Ik laat je de kleur Sinful zien!

SAMSUNG CSCDe Mega Matte Lipstick zit in een ronde huls met applicator, net zoals een lipgloss. De Mega matte Lipstick is echter geen lipgloss, maar een vloeibare lipstick met een matte finish. Het heeft een crèmige textuur en is een beetje dikkig, maar met de applicator smeert het heel gemakkelijk uit.SAMSUNG CSCDe applicator werkt prima. Ik kan er eenvoudig mijn lippen mee contouren/omlijsten, wat vooral handig is voor onderweg als je moet bijwerken. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC Zoals je aan de swatch kunt zien is de Mega Matte lipstick erg goed gepigmenteerd! Wat me direct opvalt als ik de lipstick aanbreng is de geur. Deze lipstick ruikt exact hetzelfde als een soortgelijke lipstick van Essence (xxxl longlasting lipgloss). Een beetje zoetig/vanilleachtig, maar niet te overheersend. Lekker! Ook de textuur voelt hetzelfde: romig, zacht, niet uitdrogend. De finish is wel mat, maar niet dermate mat dat het dof oogt. Ik vergelijk het met de creamy finishes van nagellakken; er zit geen shimmer in, maar het geeft wel een subtiele glans. Ik vind het wel mooi! De kleur ziet er real life wat donkerder uit dan hoe die eruitziet op deze onderstaande foto. De kleur van de swatch geeft beter weer hoe die er real life uitziet: een warmroze tint die vrijwel iedereen goed zal staan.
SAMSUNG CSC Ben ik tevreden? Jazeker. De Mega Matte Lipstick van W7 is romig, goed gepigmenteerd, niet uitdrogend en daarmee voelt ie zacht op de lippen. Na een maaltijd zou ik ‘m wel bijwerken, maar dat ben ik eigenlijk wel gewend, dat is bij de meeste lipsticks wel het geval.

De Mega Matte lips zijn verkrijgbaar in 5 tinten en kosten bij Miss Gorgeous slechts € 3,89 per stuk.

Aanbevolen artikelen

7 Reacties

  1. wat is deze mooi! deze mag ook wel in mijn stash aansluiten!

  2. Erg mooi kleurtje! En zeker mat en goed gepigmenteerd!

  3. Ziet er goed uit en echt geen geld!

  4. Wow, mooi product! Het doet mij denken aan Velvet Rose van Essence, die er vorig jaar uitging.

    1. Daar kun je ‘m inderdaad mee vergelijken! Vooral qua geur. Deze blijft alleen beter zitten dan die van Essence.

  5. Wauw hij is mooi zeg! Ik ben altijd bang dat zoiets super droog is, maar het klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *