Review | W7 In the Buff Lightly toasted

W7 In the Buff Lightly toasted is de opvolger van het populaire In the Buff oogschaduwpalet en mag ik dan ook graag testen. Dit palette bevat wederom twaalf prachtige kleuren waarmee je allerlei kanten op kunt. De kleuren zijn vooral warm, maar het palette bevat ook een paar koelere tinten. Ideaal voor het najaar, maar deze kleuren kunnen eigenlijk wel het hele jaar door gedragen worden. Kijk mee!
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCToen ik het blik opende werd ik meteen blij: ik vind ze zo mooi! De kleuren variëren van licht naar donker en van mat tot zacht glanzend. Neem dit palette mee tijdens een weekendje of een weekje weg, en je hebt alle kleuren die je nodigt hebt om zowel een natuurlijk look te creëren als een zwaardere avondmake-up.
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDit nodigt natuurlijk uit om de kleuren direct te swatchen. Zal de pigmentatie net zo fijn zijn als zijn voorgangers?

SAMSUNG CSC
De eerste zes kleuren
SAMSUNG CSC
De overige zes kleuren

Whaa! Ik ben zó enthousiast! Wat een mooie kleurencombi. Mokka, taupe, roze, goud, grijs, donkerbruin, het zit er allemaal in. De pigmentatie is helemaal prima, precies zoals ik had gehoopt. De oogschaduws zijn zacht; m’n kwasten ‘glijden’ eroverheen maar je merkt dat het toch goed pakt. En, niet onbelangrijk, geen fall out. En dat voor zo’n klein prijsje! Vrijwel iedereen kent wel de beroemde Naked-paletten, maar je moet er wel een gevulde portemonnee voor hebben. De W7-paletten zijn zeer goede dupes en dit In the Buff Lightly toasted-palette is er één van.

Ik heb er een look mee gemaakt.SAMSUNG CSCVlak onder de wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoeken (ook tegen de neusbrug aan) heb ik de uiterst linkse kleur aangebracht. Op mijn (bewegend) ooglid heb ik de zesde kleur van links gebruikt (goudkleurig). In mijn crease heb ik twee kleuren gemengd; de vierde en de vijfde van rechts. Deze look heb ik afgemaakt met een eye pencil van Essence (02 chocolate) en dit vervaagd met de donkerste kleur, tweede van rechts.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDit is een heel gangbare look die vrijwel iedereen staat. Maar natuurlijk kun je de kleuren combineren zoals je dat zelf mooi vindt.

Dit prachtige palette is een echte must have en is voor € 8,99 te koop bij Beautyvoordeelshop.nl en wordt GRATIS verzonden!

14 reacties

 1. mooi en vooral betaalbaar palette is het 😀

 2. zegt:

  Dit palette is prachtig wil ik ook nog hebben. liefs x

 3. Ik wil dit palette echt aanschaffen, alleen al voor de gouden kleur haha!

 4. zegt:

  Wauw, de kleuren hebben echt een onwijs mooie pigment zeg, ik ben verliefd <3 Mooie look heb je ook gemaakt, de wat donkerdere/grijze tinten staan erg goed bij jou!

  1. zegt:

   Dank je wel!

 5. zegt:

  Wat een goede pigmentatie zeg! Ik vind je look ook erg mooi!

 6. zegt:

  Mooie look heb je gemaakt. Ik heb zelf nu ook di palette en ben er heel erg blij mee!

 7. zegt:

  Wauw, wat een prachtige kleuren heeft dit palette 🙂

 8. zegt:

  Ziet er goed uit, mooie look ook! X

 9. De pigmentatie is geweldig! Mooie look!

 10. Mooi palette!

 11. zegt:

  Mooie kleuren en voor een betaalbare prijs!

 12. zegt:

  wauw ziet er goed uit zeg

 13. zegt:

  Ik vind dit echt een heel fijn palette. Ik had w7 in the nude (dupe van naked 3) tesamen met deze besteld maar in the nude vind ik heel wat minder fijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *