Review | W7 Hollywood Bronze & Glow duo

Yes! Een bronzer en highlighter budget duo. Ik ben altijd nog op zoek naar een goede budget bronzer.
Highlighten, contouren, strobing, allemaal trends van de afgelopen tijd. Leuk om mee te experimenteren en nog leuker als het ook nog eens budget is!
Gebruik jij het in je dagelijkse routine?

W7 Hollywood Bronze & Glow duo 2 W7 Hollywood Bronze & Glow duo 4Deze Hollywood Bronze & Glow duo van W7 bevat 13 gram en is 18 maanden houdbaar.
Wat W7 zegt over de Hollywood Bronze & Glow: ‘Create super defined cheekbones with W& Hollywood Bronze & Glow’. Dat komt voor elkaar, laten we het gaan testen!

W7 Hollywood Bronze & Glow duo 3De bronzer en highlighter hebben een leuk patroon. De verpakking van het product vind ik erg leuk maar oogt wel een tikkeltje goedkoop, maar het is en blijft een budget product!
W7 Hollywood Bronze & Glow duo 5De bronzer is goed gepigmenteerd en bevat minuscule glittertjes. Het zelfde voor de highlighter, een goudkleurige highlighter met veel shimmer, daar houd ik van!  Wat mij betreft mag een highlighter echt opvallen in de look, dat is echt mijn ding! Dit product is goed en mooi gepigmenteerd, eens kijken hoe dat uitvalt op het gezicht.

W7 Hollywood Bronze & Glow duo 6Hierboven zie je de bronzer en de highlighter op mijn gezicht. De highlighter vind ik zo ontzettend mooi! De bronzer vond ik in de swatch wat oranje lijken, maar dat valt heel erg mee op het gezicht gelukkig. De minuscule glittertjes in de bronzer zie je amper en ja, ik ben echt verliefd op de highlighter, wat een beauty!

Ja, je kan wel zeggen dat ik enthousiast ben over dit budget product.
De W7 Hollywood Bronze & Glow duo is te bestellen voor €4,99 in de webshop van Missgorgeous.nl

Tot snel!
Liefs, Esmée

1 reactie

  1. zegt:

    Ze staan je mooi! Mij spreekt vooral de highlighter aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *