Review | W7 Hide ‘N Seek Colour Correcting Concealer Quad

Puistjes, littekentjes of andere plekjes, we herkennen ze denk ik allemaal wel. Het liefst wil je dat ze zo snel mogelijk weg zijn en dat niemand het opvalt. Concealer is daarvoor dé oplossing.W7 Hide 'N Seek 3Dit compacte concealer palet bevat 4 kleuren. één groene kleur, deze zorgt voor de colour correcting, twee concealer kleuren en nog één cream highlighter. Het product ziet er mooi strak uit en de naam vind ik erg leuk. Hide ‘N Seek. Het palette bevat 5 gram, is 12 maanden houdbaar en verkrijgbaar in 3 kleuren, dit is de kleur “Green”.

W7 Hide 'N Seek 4De concealers zijn heel erg creamy, wat mij meteen opviel is dat ze niet enorm dik zijn, ik betwijfelde al snel de dekking. De donkere concealer kleur is helaas té oranje, de lichtere concealer kleur past perfect bij mijn huidskleur.

Ik heb last van acne en gebruik in mijn dagelijkse routine dan ook al te graag concealer. Tijd om het aan te brengen.

W7 Hide 'N Seek 5Ik heb aller eerst de groene concealer met mijn vinger op mijn huid aangebracht en ik heb het daarna uitgeblend met een klein kwastje. Vervolgens bracht ik de lichte concealer kleur aan, ook met mijn vinger en vervolgens blende ik het uit met hetzelfde kwastje.
Van de dekking merkte ik niet veel helaas, dit is ook te zien op de foto hierboven. Het heeft een heel klein beetje gedekt, echt niet genoeg voor het resultaat wat ik zoek in een concealer.
W7 Hide 'N Seek 6De highlighter daar in tegen vond ik wel heel erg mooi, de highlighter zorgde voor een mooie gezonde glow op mijn wang. Onder mijn ogen heb ik de concealer ook getest. Een beetje het zelfde als bij mijn gezicht, ik zie bijna geen verschil.

Helaas, de W7 Hide ‘N Seek is niet bestemd voor wat ik zoek in een concealer, had van mij wel wat dekkender gemogen.

Dit product is te koop voor €3,94 in de webshop van Missgorgeous.nl.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Liefs, Esmée

3 reacties

  1. zegt:

    Ja je ziet wel verschil. Jammer dat het niet helemaal is wat je zoekt.

  2. zegt:

    Jammer dat je niet zoveel resultaat ziet bij de concealer!

  3. zegt:

    Jammer zeg, nochtans handig zo’n doosje met corrigerende kleuren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *