Review | W7 Fashion lipsticks ‘The Pinks’

Het is geen geheim dat W7 graag dupes van andere merken maakt. Maar laten we niet vergeten dat W7 natuurlijk ook eigen lipsticks maakt die door de succesvolle dupes een beetje ondersneeuwen. Ik liet jullie hier de al vrij bekende Africa blush zien en vandaag show ik de complete W7 Fashion lipsticks ‘the pinks’-collectie.W7 The Pinks 2Lipsticks, ik ben er gek op. Vooral roze varianten kunnen me eindeloos bekoren.  De ene roze is de andere niet en dat zul je aan de onderstaande foto’s goed kunnen zien.

The Pinks-collectie bestaat uit zes kleuren. Van links naar rechts: Coconut Ice, Lollipop, Pink Shimmer, Candy Dream, Negligee en Raspberry Ripple. Ik weet nu al welke mijn favoriet is. 🙂

SAMSUNG CSC

Elke huls heeft de kleur van de lipstick, zo kun je aan de buitenkant direct zien welke kleur je pakt. Handig! Ze hebben allemaal een ‘shimmer’, wat me doet denken aan de frost-finish van Mac. Niet iedereen houdt daarvan, maar als je de rest van je make-up mat genoeg houdt, kan het prachtig staan. Door dit soort finishes lijken je lippen meteen een heel stuk voller, alsof je lipgloss over gewone lipstick draagt.

Eerst een foto van mijn naakte lippen.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC Coconut Ice is heel licht, frisroze. Ik vind ‘m niet eens verkeerd, al denk ik niet dat iedereen hiervan houdt. Deze kleur is geschikt voor lichte huidtypes en staat fris bij een iets gebruinde huid. Deze kleur heeft nog net kleur genoeg, je krijgt er geen ‘tipp-ex’-lippen van. Coconut Ice kun je natuurlijk ook mengen of over een andere kleur heen doen in het midden van je lippen, zodat je lippen voller lijken.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC Lollipop vind ik erg mooi! Het is een zachte, natuurlijke kleur maar maakt je huid niet flets. Integendeel, het haalt mijn natuurlijke lippenkleur heel mooi op, net of ik alleen een glossje/lippenbalsem op heb. Ideaal voor dagelijks gebruik.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC Pink Shimmer is wat donkerder; een tint die meer neigt naar de brons-kant. Ook erg mooi. 🙂

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC Candy Dream is een medium-, zomerse roze kleur. Al wat feller, maar nog niet te knallend. Prima als je je lippen wel wilt accentueren, maar het nog wel bescheiden wilt houden.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCNeg..negi..eh…neglilee, nee Ne-Gli-Glee! Wat een gekke naam. Maar de kleur is wel mooi koelroze. Doet me denken aan Essence Natural Beauty, maar dan met shímmmerrrr!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCBAM! Raspberry Ripple knalt echt van je lippen af, maar ik vind het nog nét bescheiden genoeg. Wat een waanzinnige kleur! Lijkt ie niet op Mac Show Orchid? Fuchsia met een koele, blauwe ondertoon. Dit is mijn favoriet!W7 Fashion lipsticks pinks swatchesPicMonkey Collage eerste rij W7 lipstick full facePicMonkey Collage tweede rij W7 lipstick full faceJeetje, eigenlijk vind ik alle kleuren wel wat hebben. Maar Raspberry Ripple is voor mij de grote knaller. En als ik voor een natuurlijke kleur moet gaan dan heeft Lollipop mijn voorkeur. Ik vind de glans in deze lipsticks helemaal niet storend en ze voelen ook nog eens heel fijn aan. Niet stroperig of zwaar en vet, ze glijden allemaal even soepel over je lippen, alsof je een luchtige lippenbalsem aanbrengt. Ik voel ze amper zitten. Top! Je moet ze na een maaltijd wel bijwerken, maar dat vind ik zelf niet erg. Ze slijten geleidelijk en gelijkmatig weg, er blijven geen vervelende resten of stukjes achter en ze hebben ook nog een lief prijsje. De geur van de lipsticks doet me overigens denken aan fruitige kauwgom. 🙂 Het ruikt naar een cocktail van aardbeien en bosbessen. Lekker! Als je van glanzende lipsticks houdt die prettig aanvoelen en fruitig ruiken zou ik er zeker eentje aanschaffen!

De W7 Fashion lipsticks kosten €2,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij MissGorgeous.nl

 

Wat vind jij van deze W7 Fashion lipsticks?

5 reacties

  1. zegt:

    Wat een mooie kleurtjes allemaal!

  2. Wat een gave kleuren! Ik vind Lollipop het leukst 😀

  3. Wat een fijne review! Als ik heel eerlijk ben vind ik Coconut Ice inderdaad niet zo mooi haha maar alle andere kleuren vind ik wel heel draagbaar.

  4. zegt:

    Ik vind de kleurtjes wel leuk maar de finish zou ik zelf niet dragen denk ik

  5. wat een leuke kleuren ♥ xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *