Review | W7 Brow Parlour

W7 is een leuk en betaalbaar merk met veel producten in het assortiment. De W7 paletten zijn jullie vast niet ontgaan, maar er zijn ook producten die ik nog nooit eerder gezien heb, zoals deze wenkbrauwset. Dit is de W7 Brow Parlour, een blikje met een brow wax, highlighter, 2 wenkbrauw kleuren, een pincet én een applicator. Ben je benieuwd naar de kwaliteit?review W7 Brow Parlour 1Zoals ik al zei, zit het product in een blikje dat er heel leuk uitziet. Roze met witte stipjes en een wazig effect. De pans zijn rond en het bevat totaal 5 gram product en is 18 maanden houdbaar.

review W7 Brow Parlour 4review W7 Brow Parlour 2review W7 Brow Parlour 3Naast dat je 4 producten voor je wenkbrauwen krijgt, zit er ook nog een pincet in en ook nog een spoolie met een schuin afgesneden kwastje. Met deze set ben je dan ook helemaal klaar en hoef je niks extra’s aan te schaffen.

review W7 Brow Parlour 5De wenkbrauwpoeders zijn goed gepigmenteerd. Er zit een warme tint in het palette, de middelste kleur op de swatchfoto, en ook een koele tint.
De highlighter voor op je wenkbrauwbot is een mooi extraatje, deze geeft echt een prachtige glans.
review W7 Brow Parlour 6Hierboven zie je mijn wenkbrauw zonder wenkbrauwmake-up en hieronder zie je mijn wenkbrauw met alle 4 producten.

review W7 Brow Parlour 7Ik heb het kwastje uit het palet gebruikt om mijn wenkbrauwen in te vullen, de donkere koele tint aan de buitenkant en de warme lichtere kleur aan de binnenkant.
Daarna heb ik de wax aangebracht met mijn vinger en vervolgens ook de highlighter.
De kleuren van de wenkbrauwpoeders zijn goed voor mijn haarkleur en dit zou ik zo dragen.

Mijn wenkbrauwen hebben de hele dag mooi op zijn plek gezeten door de wax en de kleuroverloop van licht naar donker vond ik erg mooi.
review W7 Brow Parlour 1Ik ben erg te spreken over dit wenkbrauwsetje van W7. Voor € 5,95 heb je alles voor je wenkbrauwen wat je nodig hebt. Je vindt dit product op de webshop van Missgorgeous.nl

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

Liefs, Esmée

Aanbevolen artikelen

9 Reacties

 1. Ziet er heel goed uit! Leuk prijsje ook!

 2. Mooi palette. Je hebt je wenkbrauwen er ook echt mee vormgegeven en ingekleurd. Ik zweer zelf bij het wenkbrauwkitje van Catrice, hoewel ze de meest donkere kleur van mij wel zouden mogen vervangen voor een wax, want ik gebruik eigenlijk alleen de lichte kleur.

 3. Ziet er goed uit, ik weet alleen niet of de kleuren voor mij geschikt zouden zijn

 4. Ziet er goed uit én niet zo duur! X

 5. Wat een leuke set, ik vind het resultaat erg mooi!

 6. Leuke set en mooi resultaat! Zelf zou ik de warme kleur alleen niet gebruiken denk ik!

 7. Zeker handig! Vooral dat er ook een highlighter bij zit!!

 8. Fijne set, voor iedereen wat.
  Xoxo

 9. Dit is inderdaad een mooie budget brow palette. Ik heb er nu 1 van Essence die ik elke dag gebruik. Zo zie je maar weer dat duur niet altijd beter is maar ook budget producten een mooie kwaliteit hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *