Review | W7 Africa blush

W7 kennen we waarschijnlijk allemaal wel van de naked-dupes. W7 maakt ook graag dupes van andere merken – zoals deze blush in een doosje, afgekeken van Benefit – en dat is voor iedereen met een kleine portemonnee wel zo fijn.

W7 Africa blush 2Ach, kijk dan. Ik kende deze al van andere reviews, maar ik blijf deze blush zo mooi vinden met al die zomerse kleurtjes door elkaar. En nu kan ik ‘m zelf eens proberen.W7 Africa blushDe blush zit in een vierkante zwarte doos en bevat drie kleuren die je samen kunt mengen. Er zit een kwastje bij die ik zelf niet gebruik, maar ik denk dat deze wel heel geschikt is om mee te contouren!

SAMSUNG CSCWanneer alle kleuren samenkomen dan verschijnt er een koele plumachtige blush. Dat komt dicht in de buurt van de natuurlijk blos op de wangen, dus het zal vrijwel elk huidtype flatteren.

SAMSUNG CSCOp bovenstaande foto heb ik alleen bronzer op, maar nog geen blush.

SAMSUNG CSCHier heb ik de W7 Africa blush aangebracht. Dat maakt het geheel toch af. Dit is echt een kleur die je dagelijks kunt gebruiken en tijdens elk seizoen.

De W7 Africa blush heeft een prima pigmentatie die je goed kunt opbouwen. Ja, W7 heeft me echt weer verrast met dit product. Het is fijn, leuk, fraai en heeft een vriendelijk prijsje!

De W7 Africa Blush kost €3,99 per stuk en is te koop bij MissGorgeous.nl 

Heb jij de W7 Africa blush al in je collectie?

3 reacties

  1. zegt:

    De blush is echt super mooi! Staat je goed 🙂

  2. zegt:

    Mooi hoor!

  3. De blush staat je mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *