Review | Urban Decay Electric Palette

Wie mij op instagram(@shannenvandeven) volgt heeft misschien wel gelezen dat ik afgelopen week, 22 september om precies te zijn, negentien jaartjes oud geworden ben en dat ik dit prachtige palette van mijn lieve vriend gekregen heb! Ik ben er super blij mee en kon dan ook niet wachten om het aan jullie te laten zien!
Urban Decay Electric Palette 6Het palette heeft een prachtige verpakking; stevig karton, en wolken van heel veel verschillende kleurtjes; prachtig. Ik heb eerlijk waar nog nooit zo’n mooie verpakking gezien. Het zelfde printje staat ook op het palette zelf. Dubbel feest dus. Oorspronkelijk komt het palette ook met een kwastje, maar ik heb dit palette al gebruikt, en het kwastje is al vies, deze heb ik dus niet gefotografeerd. Urban Decay Electric Palette 2Het palette heeft 10 hele mooie kleurtjes.

1e rij van links naar rechts:

 • Revolt; een pressed pigment van zilver kleurige glitters. Een feest om naar te kijken.
 • Gonzo; een lichtblauwe kleur met subtiele shimmer.
 • Slowburn; een peachy/oranje kleur met shimmer.
 • Savage; een mooie felroze kleur.
 • Fringe; een mooie groene kleur met prachtige glitters.

2e rij van links naar rechts:

 • Chaos: een felblauwe kleur, zeker niet te missen in dit palette.
 • Jilted: een rood/roze kleur met paarse shimmer.
 • Urban: Een paarse kleur met prachtige shimmer.
 • Freak: Een freaky gelgroene kleur met shimmer.
 • Trash: een vies groenige kleur, met shimmer.

De kleuren zijn pressed pigments. Ze zitten dus bomvol pigment en zijn ontzettend fel van kleur. Als je een junk bent van felle kleuren, is dit palette zeker iets voor jou. Hieronder de swatches.Urban Decay Electric Palette 3
Mijn ooglook:Urban Decay Electric Palette 4 Urban Decay Electric Palette 5

Ik heb geprobeerd er een galaxy-achtige look van te maken, en vind dat dit wel gelukt is. De kleuren die ik gebruikt heb:

Revolt in mijn binnenste ooghoek, en een derde van het ooglid. Jilted over het bewegend ooglid, en een beetje over Revolt. Blend ze door elkaar heen voor een mooie overloop. Vervolgens Urban over Jilted aangebracht. Dit heb ik gedaan zodat je een opbouw van kleur hebt, en zo krijg je dus ook dat Galaxy kleurtje. Vervolgens heb ik Warm Breeze van Mac in mijn arcade boog aangebracht. Perfect om het zachtjes naar de crease toe te blenden, maar de felle kleuren wil ik op het ooglid houden. Vervolgens heb ik een combinatie van Chaos en Gonzo aangebracht op het uiterste gedeelte van mijn oog, voor een galaxy blauwe tint bij het paarse, en dit geblend. De kleuren heb ik gespiegeld onder mijn oog. Eyeliner, mascara en daar is je look!

Wil je dit palette ook bestellen? Dat kan! Maar via een omweg. Dit palette is niet online te koop in Nederland, je zult dus buiten Nederland moeten bestellen. Mijn vriend heeft hem hier besteld. Zij verzenden vanuit Jersey, wat betekend dat de kans er is dat je invoerrechten moet betalen. Maar niet getreurd, ze vergoeden dit compleet! Ik moest €23,40 betalen, maar heb dit vergoed gekregen. Het palette kost €50,-. Low-budget is het dus niet!

Liefs,
Shannen

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

 1. Wauw, wat een prachtig palette! 🙂

 2. Gave look heb je gemaakt! Het pigment van de palette is geweldig!

 3. Wat een gaaf palette! De kleurtjes zijn allemaal zó leuk! 🙂 De ooglook ziet er ook mooi uit! Ik wil dit palette ook, maar jammer dat het wat aan de duurdere kant is.

 4. Dit palette staat echt nog op mijn wishlist, wauw <3

 5. nog gefeliciteerd. en wauw, wat een prachtige kleuren!

 6. Wauw! lekker opvallend 🙂

 7. Ah, ik ben jaloers! Het palette ziet er onwijs gaaf uit. Gewaagde kleuren, erg leuk! Mooie ooglook heb je gemaakt, die combinatie leuk!

 8. Wauw… prachtig palet . En die pigmentatie!
  Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Zin om mee te doen?

 9. Echt een mooi palette met felle kleurtjes. Maar toch wat aan de dure kant, gelukkig vormt het technic electric palette van de Bart Smit een mooi alternatief :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *