Review | Urban Decay Deluxe Shadow Box Pop Chic

In mijn vorige review van het Urban Decay Electric palette vermelde ik al dat er nog een artikel aan zat te komen met nog een review van Urban Decay. Ook dit palette was een verjaardagscadeau, en ik heb deze gekregen van Nicky.  Écht super lief, en nogmaals bedankt. Natuurlijk kan een review dan niet meer achter blijven!Urban Decay Deluxe 2 Urban Decay Deluxe 3Dit Pop Chic palette is in een oogopslag een plaatje dat me aan Roy Donders doet denken. Het palette is paars van kleur, en heeft pailletten in het midden zitten. ( dat Roy Donders accent dus ). Het is een mooi compact palette. Ook heeft het een beetje het idee van een boek, als je naar de zijkant kijkt.Urban Decay Deluxe 4Als je hem open doet zie je 9 prachtige felle en goed gepigmenteerde kleurtjes. Perfect voor een nude en avond look. Ook zit er een spiegel in wat ik zelf altijd prettig vind, en twee spons applicators. Een beetje budget voor Urban Decay, maar niks verkeerds.
Urban Decay Deluxe 5 Urban Decay Deluxe 6Dan hebben we de volgende kleurtjes in het palette:

 • Fishnet: Een paars tint met blauwe shimmer.
 • Honey: Mosterdgeel met shimmer.
 • Ransom: Donker paars met shimmer.
 • Graffiti: Een felgroene kleur met shimmer.
 • Zero: Een heel donker groen/zwarte kleur met shimmer.
 • Peace: Hemelsblauw met shimmer.
 • Shag: Een hele warm bruine kleur, neigt naar ginger met shimmer.
 • Scratch: Een mooie zachte roze tint met shimmer.
 • Underground: Een donker bruine kleur met shimmer.

Zoals je ziet, een palette vol met glitters en sparkles, pailetten op de voorkant, en het is een overweldigend feestje om naar te kijken.

De swatches op mijn arm:Urban Decay Deluxe 7 Urban Decay Deluxe 8Zoals je ziet zijn de kleurtjes ontzettend goed gepigmenteerd. Ze zijn creamy, en goed aan te brengen met een kwast al geef ik met dit soort kleurtjes mijn vinger de voorkeur.

Mijn ooglook:Urban Decay Deluxe 9 Urban Decay Deluxe 10 Urban Decay Deluxe 11Urban Decay Deluxe 12Wat vinden jullie van dit palette? Ik ben er verliefd op!

Liefs en tot de volgende keer,
Shannen.

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

11 reacties

 1. zegt:

  Wat een mooi palette! De kleurtjes zijn echt prachtig!

 2. zegt:

  Ik ben gek op Urban Decay, ook in dit palette ben ik gek op de kleurtjes!

 3. zegt:

  Wow wat een prachtig palette! Het uiterlijk vind ik heel origineel! En wat een leuke kleurtjes bevat het palette! 🙂 Mooi en kleurrijke look heb je gemaakt!

 4. zegt:

  Wauw wat een beauty! Hele mooie look heb je gemaakt, knap hoor!

 5. Ik kan wel begrijpen dat je er verliefd op bent, echt een mooi palette! Vooral de onderste drie kleuren zijn zo mooi!

 6. zegt:

  Wat een prachtig palette zeg! <3 Supergaaf dat je deze hebt gekregen!

 7. Mooie kleurtjes!

 8. zegt:

  Echt een onwijs mooi palet!

 9. zegt:

  Wauw, super mooi. Mooie ooglook heb je er ook mee gemaakt 🙂 X

 10. zegt:

  Wat een prachtige palette met mooi kleurtjes!

 11. Waauw prachtige palette, ik kende hem nog niet. En mooie make-up look heb je gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *