Headlines, Parfum beautytopia.nl, Parfum, review, The Voice of Holland EDT Woman, The Voice of Holland EDT Women

Review – The Voice of Holland EDT Women

Het populaire tv-programma The Voice of Holland kennen we na al die jaren allemaal wel. Ik moet toegeven dat ik het programma dit jaar niet volg maar de voorgaande jaren is dit wel anders geweest. Dat The Voice of Holland sinds kort een eigen geurlijn heeft bewijst maar weer hoe succesvol het programma is. Met de Eau de Toilettes voor hem en haar is er aan beide seksen gedacht en kunnen fans zich van top tot teen in de geurbeleving van muzikaal entertainment hullen.The Voice of Holland EDT Woman 2Heel toepasselijk zitten beide Eau de Toilettes in een zwarte flacon die de vorm van een professionele microfoon heeft. Zelfs een zogenaamd aan- en uitknopje is aanwezig, samen met het bekende logo van de hand. De flacon is zeker origineel te noemen en voor fans een prachtding. Dit is The Voice of Holland Eau de Toilette women.The Voice of Holland EDT Woman 3Over de geur zelf ben ik minder enthousiast. Ik verwachtte, gezien de prijs, kwalitatief niet veel van het geurtje en mijn verwachtingen zijn niet overtroffen. The Voice of Holland Eau de Toilette women is een frisse, vrouwelijke geur met een mysterieus accent. Een prima geur voor vrouwen die niet al te hoge eisen stellen aan een geur maar genoegen nemen met een simpel en goed draagbaar luchtje. Voor een eau de toilette blijft The Voice of Holland women overigens lang hangen en dat is een pluspunt. Maar ook voor elke dag is de geur goed draagbaar.The Voice of Holland EDT Woman 1

The voice of Holland Eau de Toilette Women: 
Topnoot: citroen , bloedsinaasappel , groene manderijn en bergamot.
Hartnoot: sambac jasmijn , sinaasappelbloesem , lelietje-van-dalen , neroli en gardenia .
Basisnootmusk, vanille , amber , cederhout en patchouli.

The Voice of Holland Eau de Toilette women is, met mijn hoge verwachtingen, geen geur voor mij maar desalniettemin zullen er genoeg vrouwen zijn die het wel weten te waarderen. Ik zou zeggen: ruik er eens aan, want wie weet valt het bij jou wel in de smaak en € 14,99 voor een 100 ml inhoud is natuurlijk zeer gunstig. Ook heel leuk als cadeau voor onder de kerstboom.

The voice of Holland Eau de Toilette  is exclusief bij Kruidvat te koop en kost €14,95 per stuk (100 ml)

  1. Ik vind dat flesje zo verschrikkelijk! Waarom moeten al die programma’s altijd dit soort slechte dingen erbij verzinnen haha… Het geurtje heb ik ook geroken en ik vond hem ook wel ‘oké’ maar niet de moeite om mn geld aan uit te geven!
    Ik volg je nu via bloglovin 🙂 XX

  2. Fijne review! Ik heb hier nog niet eerder review over gelezen, dus ik was wel heel benieuwd 🙂 Moet zeggen dat ik denk dat het niet echt een geurtje voor mij is qua geur, maar ook de flacon vind ik wel erg “mannelijk” met dat zwart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *