Review – The Voice of Holland EDT Women

Het populaire tv-programma The Voice of Holland kennen we na al die jaren allemaal wel. Ik moet toegeven dat ik het programma dit jaar niet volg maar de voorgaande jaren is dit wel anders geweest. Dat The Voice of Holland sinds kort een eigen geurlijn heeft bewijst maar weer hoe succesvol het programma is. Met de Eau de Toilettes voor hem en haar is er aan beide seksen gedacht en kunnen fans zich van top tot teen in de geurbeleving van muzikaal entertainment hullen.The Voice of Holland EDT Woman 2Heel toepasselijk zitten beide Eau de Toilettes in een zwarte flacon die de vorm van een professionele microfoon heeft. Zelfs een zogenaamd aan- en uitknopje is aanwezig, samen met het bekende logo van de hand. De flacon is zeker origineel te noemen en voor fans een prachtding. Dit is The Voice of Holland Eau de Toilette women.The Voice of Holland EDT Woman 3Over de geur zelf ben ik minder enthousiast. Ik verwachtte, gezien de prijs, kwalitatief niet veel van het geurtje en mijn verwachtingen zijn niet overtroffen. The Voice of Holland Eau de Toilette women is een frisse, vrouwelijke geur met een mysterieus accent. Een prima geur voor vrouwen die niet al te hoge eisen stellen aan een geur maar genoegen nemen met een simpel en goed draagbaar luchtje. Voor een eau de toilette blijft The Voice of Holland women overigens lang hangen en dat is een pluspunt. Maar ook voor elke dag is de geur goed draagbaar.The Voice of Holland EDT Woman 1

The voice of Holland Eau de Toilette Women: 
Topnoot: citroen , bloedsinaasappel , groene manderijn en bergamot.
Hartnoot: sambac jasmijn , sinaasappelbloesem , lelietje-van-dalen , neroli en gardenia .
Basisnootmusk, vanille , amber , cederhout en patchouli.

The Voice of Holland Eau de Toilette women is, met mijn hoge verwachtingen, geen geur voor mij maar desalniettemin zullen er genoeg vrouwen zijn die het wel weten te waarderen. Ik zou zeggen: ruik er eens aan, want wie weet valt het bij jou wel in de smaak en € 14,99 voor een 100 ml inhoud is natuurlijk zeer gunstig. Ook heel leuk als cadeau voor onder de kerstboom.

The voice of Holland Eau de Toilette  is exclusief bij Kruidvat te koop en kost €14,95 per stuk (100 ml)

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

13 reacties

 1. heel leuk flesje, maar de geur is denk ik niks voor mij helaas

 2. zegt:

  Hmm.. lijkt me niet heel lekker! Maar het is wel leuk bedacht. x

 3. Ik vind het flesje echt heel erg leuk en grappig bedacht maar de geur is ook niks voor mij inderdaad

 4. De flacon is heel uniek, en best een goed prijsje!

 5. Ik vind de flacon echt super origineel.

 6. De flacon vind ik onwijs leuk!! Het geurtje spreekt me echter niet aan…

 7. zegt:

  Ik vind dat flesje zo verschrikkelijk! Waarom moeten al die programma’s altijd dit soort slechte dingen erbij verzinnen haha… Het geurtje heb ik ook geroken en ik vond hem ook wel ‘oké’ maar niet de moeite om mn geld aan uit te geven!
  Ik volg je nu via bloglovin 🙂 XX

 8. zegt:

  Hehe, die verpakking vind ik best wel tof gevonden!

 9. Haha wat een grappig flesje!

 10. zegt:

  Ik vind het concept heel leuk bedacht!

 11. zegt:

  Fijne review! Ik heb hier nog niet eerder review over gelezen, dus ik was wel heel benieuwd 🙂 Moet zeggen dat ik denk dat het niet echt een geurtje voor mij is qua geur, maar ook de flacon vind ik wel erg “mannelijk” met dat zwart.

 12. De flacon ziet er echt leuk uit zeg!

 13. zegt:

  Ik vind ze er heel erg leuk uitzien, maar of de geur ook iets voor mij is dat weet ik niet. Ik zal hem dan toch eerst eens moeten ruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *