Review | Technic Matte Eyeshadows Palette

Technic Matte Eyeshadows PaletteAl eerder konden jullie lezen over het Technic Mega Nudes Palette, ik was erg benieuwd naar het merk en de kwaliteit. Het Mega nudes palette is mij goed bevallen dus ik ben benieuwd hoe deze mij gaat bevallen. Dit is een compact palette met zes verschillende kleuren, handig voor op reis.

Technic Matte Eyeshadows Palette 2De verpakking ziet er leuk uit. Het palette komt met een sponsapplicator, wat ik eigenlijk nooit gebruik. Maar het is een extra dat het er bij zit! Het palette bevat 6 x 1,2 g product en is 36 maanden houdbaar.Technic Matte Eyeshadows Palette 4De swatches zijn mooi! De oogschaduw’s zijn heel makkelijk te swatchen maar gaven wel wat korreltjes. Het Technic Mega Nudes Palette heeft een goede pigmentatie en bevat ook mooie koele tinten, drie lichte kleuren en drie donkeren. Je kunt er dus een lichte en een donkere look mee maken.

Technic Matte Eyeshadows Palette 5 Technic Matte Eyeshadows Palette 6In de ooglook heb ik de volgende kleuren gebruikt:
1e kleur van links op het wenkbrauw bot
2e en 3e kleur van links op bewegende ooglid
4e en 5e kleur van links in arcadeboog.

De oogschaduws zijn gemakkelijk te blenden. De lichte oogschaduws vormden zich alleen tot 1 kleur. De roze kleur op mijn ooglid verdween vrij snel en was dus niet meer te zien…

Technic Matte Eyeshadows Palette 3Dit palette is fijn om mee te beginnen, maar ben je duurdere merken gewend, of kwalitatief betere merken, zal dit geen toevoeging zijn voor je stash.
Het palette is erg mooi maar de kleuren lijken allemaal een beetje op elkaar en zijn te snel vervaagd naar mijn idee. Jammer, maar zoals ik zei, wel een mooi palette om mee te beginnen.

Het palette is voor €2,99 in de webshop van Missgorgeous.nl te koop.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

Liefs, Esmée

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

  1. Wat een mooie palette is het meid.

  2. Mooie matte kleuren. Het zal geen opvallende look worden maar dat is ook weleens fijn.

  3. Toch wel een erg mooi paletje dat echt matte is zo te zien 🙂

  4. Jammer dat ze snel vervagen! Hou van matte oogschaduw, mooie look!

  5. Jammer dat ze niet lang houden, vind ze er wel erg mooi uitzien zo!

  6. Wauw, wat een mooie pigmentatie. Wel jammer dat de kleuren snel vervagen. Je hoopt toch altijd dat ze mooi blijven wanneer je aan het blenden gaat.

  7. Hmm ik denk dat dit voor mijn (veel te grote) oogschaduwstash geen toevoeging zal zijn, maar als je net begint met oogschaduw denk ik dat je hier wel veel plezier uit kan halen, zeker omdat de kleuren niet te heftig zijn en snel blenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *