Beauty, Headlines Heart Skipped A Beat, lipgloss, review, Tanya Burr

Review | Tanya Burr lipgloss Heart Skipped A Beat

Onlangs is mijn broertje met school naar London gegaan, daar had ik hem de opdracht gegeven zijn ogen open te houden voor de lipglossen van Tanya Burr. Voor wie Tanya niet kent; ze is een bekende youtuber met inmiddels haar eigen lipgloss lijn! Als ik voor een youtuber veel bewondering heb, is het Tanya wel.

De verpakking is in een woord schattig, typisch Tanya Burr; een klein lief schattige meisje, of eigenlijk vrouw met een klein hartje. Haar eigen uitstraling spat ook af van de verpakking. De verpakking is van karton. Ook zit het goed verpakt op een dusdanige manier dat het niet in de winkel al gebruikt kon zijn, iets wat ik steeds meer terug zie komen.Tanya Burr lipgloss 2 Tanya Burr lipgloss 3 Tanya Burr lipgloss 4De Lipgloss omhulzing is ook weer een pracht om te zien, simpel klassiek met haar eigen ‘touch’ eraan. Volgens mij is ook haar logo van oorsprong zelf door haar bedacht. Ook zit op de dop een lief, schattig hartje, zó leuk!

Ik heb voor jullie de kleur Heart Skipped A Beat. De lipgloss is mooi helsrood met goude glitters. Jullie weten inmiddels dat ik niet zo gek ben op lipgloss, maar ik wou het toch een poging geven. Tanya Burr lipgloss 6Hier zie je de kleur geswatched op mijn arm. Je ziet dat hij niet spectaculair veel dekking heeft, maar het is gewoon een leuke gloss om je lippen net iets meer te geven. De applicator die erbij zit is prettig, maar niks bijzonders. Tanya Burr lipgloss 7 Tanya Burr lipgloss 8De gloss op mijn lippen. Als eerste moet ik vermelden dat hij niet plakt, een beetje naar kersen smaakt (ja, ik weet dat je lipgloss niet op moet eten. ) ik vind de geur wel minder aangenaam. Of nouja, de geur is niet sterk aanwezig, maar als je echt gaat ruiken ruikt het super chemisch.Tanya Burr lipgloss 9Het is kortom een prima product, sowieso is het al leuk om te hebben omdat het misschien wel een van je grote youtube heldinnen is. Maar ook is de lipgloss aangenaam, is mooi van kleur, plakt niet, en de verpakking is gewoon ontzettend schattig.

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit product kun je kijken bij Boqz in Eindhoven en voor €7,99 is de lipgloss voor jou.

Liefs,
Shannen

  1. Hij is wel leuk en klinkt ook goed maar door de prijs zou ik hem niet kopen. Ik vind het aan de dure kant voor wat je terug krijt. Het is wel leuk om te hebben maar ik zou hem niet perse voor de kwaliteit kwaliteit kopen.

  2. Wat een leuk glossje! Vind de kleur wel heel mooi! Zelf heb ik Afternoon Tea en ik vind dat echt de fijnste lipgloss die ik heb, hij plakt niet en hij voelt fijn aan op mijn lippen. En de geur vind ik stiekem ook wel heel lekker 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.