Review + Swatches Herôme Mystic Japan

In mijn review over de Herôme Natural New Zealand-collectie had ik het over de diversiteit en de sprankelende kleuren van de nagellakken. En wauw! Deze nieuwe collectie is hier een goed voorbeeld van. W.I.C. by Herôme Mystic Japan schreeuwt kleur; intense, volle en aansprekende kleuren welteverstaan.

W.i.c Herôme Mystic Japan Überhip, fashion forward en duizelingwekkend kleurrijk. Dat is Japan volgens W.I.C. by Herôme. Het resultaat is de subliem samengestelde Limited Edition W.I.C. by Herôme Mystic Japan. Deze kleuren laten jouw nagels schitteren als een echte geisha!

W.I.C. Sapporo Mystic Japan start met intense, volle en aansprekende kleuren. Het hemelsblauw van W.I.C. Sapporo is geïnspireerd door de prachtige blauwe luchten die deze sneeuwrijke stad vaak kleuren. Draag het stoer met lichte jeans en vette sneakers.
W.I.C. Sapporo is een mooi, helderblauw lakje dat vol met zeer subtiele shimmers zit. Het kleurtje lakt fijn en dekt in twee laagjes volledig.

W.I.C. Yokohama De vibe die in de Japanse miljoenenstad W.I.C. Yokohama hangt is gevangen in een uitgesproken kleur paars. Perfect voor een avondje uit: sushi for two please!
W.I.C. Yokohama is prachtig intens paars dat net niet volledig met één laagje dekt; een tweede laag maakt het kleurtje zeker mooier. Ook dit lakje lakt fijn en heeft een creamy finish.

W.I.C. Shizuoka Ooit de Japanse bloesem in bloei zien staan? W.I.C. by Herôme brengt dit beeld naar je toe in het oogverblindend mooie roze van de kleurrijke stad W.I.C. Shizuoka. Breng deze lekker felle kleur terug in je accessoires voor een urbanlook and feel.
W.I.C. Shizuoka is een overheerlijke bubblegum-kleurtje dat zoetigheid uitschreeuwt. Het kleurtje dekt met twee bubblelicious-laagjes en heeft een creamy finish zoals ik mijn nagellakken het liefst heb.

W.I.C. Kyoto Het schitterende kleur van W.I.C. Kyoto brengt je meteen naar deze beroemde Aziatische metropool. Denk aan verfijnde geisha’s en elegante theeceremoniën. Ga dus zeker voor een chique touch in total black!
W.I.C. Kyoto is een felle kleur die niet echt rood is maar meer neigt naar oranje; het zit ergens tussen beide kleuren in. Het kleurtje lakt wederom fijn, dekt met twee laagjes en het heeft een creamy finish.

W.I.C. Nagoya In W.I.C. Nagoya liet Herôme haar oog op de vele bomen in de rustige uitgaanswijk East End vallen. Deze inspiratie is vertaald in een lichtgroene kleur, die helemaal aansluit bij het vrolijke modebeeld van nu.
W.I.C. Nagoya is een heel aparte kleur groen, maar absoluut wel mooi. Het kleurtje heeft een creamy finish en dekt netjes met twee laagjes.

W.I.C. Nemuro Een kleur die ook helemaal bij het vrolijke modebeeld van nu aansluit is het geel van W.I.C. Nemuro, dat verwijst naar een belangrijke havenstad in het land van de rijzende zon. Wanneer je hiermee je nagels kleurt, straal jij één en al zomer uit! Combineer het met zachte, verwassen pasteltinten, zodat je nagels extra opvallen!
W.I.C. Nemuro is een prachtig gele kleur met een creamy finish dat met twee laagjes genoegen neemt. Dit is een op-en-top zomerse kleur!

swatches herome mystic japan W.I.C. by Herôme Mystic Japan is een vrolijke zomercollectie die voor iedere nagellakliefhebber een kleurtje heeft. Over de dekking heb ik niets op aan te merken; de kleuren dekken met twee laagjes prima. De gehele collectie lakt fijn en droogt daarbij snel. Ik ben over deze collectie zeker enthousiast! Ik vind alle kleuren mooi, goed draagbaar en ze hebben alle een glossy finish.

Wat vind je van deze W.I.C. by Herôme Mystic Japan?

 

10 reacties

 1. zegt:

  Die groene is awesome! :3

 2. Nagoya vind ik zó tof!

 3. zegt:

  Ik vind het roze kleurtje echt het leukst!

 4. zegt:

  Mooie collectie! Ik vind Sapporo en Nemuro erg mooi. Je hebt je nagels ook prachtig gelakt!

 5. zegt:

  Wat een mooie collectie! De kleuren spreken mij erg aan 🙂 Helaas ben ik alleen niet zo’n fan van het merk Herome 🙂 Ik heb er drie lakjes van en die zijn alledrie vrij snel stroperig geworden. Daarnaast is de dekking ook van alledrie de kleurtjes niet toppie 🙁

 6. zegt:

  Vind ze echt heel lekker fris die kleurtjes 🙂

 7. zegt:

  Die blauwe en paarse vind ik erg mooi 😀

 8. zegt:

  W.I.C. Kyoto is echt prachtig!

 9. zegt:

  Ik vind de roze en de gele heel leuk!

 10. zegt:

  Mooie kleuren, love Kyoto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *