Review + Swatches Rome76 en Awakening Kiss

Een tijdje terug maakte ik swatches van de drie nagellakjes van Herome die afkomstig zijn uit de Amazing Australia collectie. Ik vertelde daarbij dat ik nog twee roze kleurtjes besteld had, namelijk ‘Rome’ uit de standaardcollectie (world Inspired Colours) en Awakening Kiss uit de Snow White & The Huntsman-collectie (limited edition).

Toen ik het pakketje opende dacht ik dat ik per ongeluk twee dezelfde lakjes gekregen had. Maar de stickertjes waarop de namen staan vermeld lieten mij weten dat het hier daadwerkelijk om twee verschillende lakjes gaat. Wat lijken beide nagellakkleuren in hun flesje enorm op elkaar. Lenks is Awakeing Kiss en rechts Rome, zie jij een verschil? Ik was dan ook erg benieuwd hoe beide lakken op de nagels eruit zouden zien en ik hoopte natuurlijk dat er een groot verschil zou zijn. Maar helaas viel dit mij zwaar tegen gezien beide lakken bijna identiek zijn.

Awakening Kiss en Rome zijn beide felle creamy lakjes zonder enige poespas. Beiden zijn mooi maar niet heel speciaal. Beide lakje lijken enorm veel op elkaar, Awakening Kiss oogt wel wat dikker en is in vergelijking met Rome ietsje donkerder van kleur. Awakening Kiss heeft op zich genoeg aan twee laagjes, een derde laagje zou ook niet overbodig zijn terwijl Rome voor een mooie dekking zeker drie laagjes nodig heeft. Beide hebben van mij twee laagjes gekregen.

Voor Herome lakjes had ik eerlijk gezegd wat meer variatie verwacht, ik had niet verwacht dat beide lakken enorm veel op elkaar zouden lijken. Het zijn beide mooie bubblegum roze lakjes die evengoed geregeld op mijn nagels terug te vinden zullen zijn want zoals jullie weten is roze echt mijn favoriete kleur. Maar het is zeker overbodig om beide lakjes aan te schaffen gezien ze enorm veel van elkaar weg hebben.

Question: Wat vind jij van deze Herome lakjes, heb je ze al in je bezit?

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. wat jammer en wat zonde van het geld dat het vrijwel identieke lakjes zijn. Ik zou het als fabrikant niet lonend vinden om deze lakjes zo op de markt te brengen…. Ik vind 3 lagen te moeten lakken ook wel erg veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *