Review | Snow White & The Huntsman palette by Diego Dalla Palma

In mijn ogen is dit Snow White & The Huntsman palette van Diego Dalla Palma een bijzonder palette, ik had hier namelijk nog nooit over gehoord. Toen ik ging googlen kwam ik ook vrij weinig resultaten tegen. Ik ben van dit palette echt enorm onder de indruk.

Toen ik begon met swatchen kreeg ik letterlijk kippenvel, wat een prachtig palette! Als ik bijzondere oogschaduws zie gaat mijn hard sneller kloppen, en al helemaal als ze ook nog eens super mooie en goede pigmentatie hebben. Ik vind dit palette, werkelijk waar een must-have. Zelfs als je niet eens echt “into the makeup” bent. Dit palette heeft namelijk naast de oogschaduws ook nog een mooie rode lippenstift, en een oogpotloodje. Je kan er dus een complete look mee maken. Ook is het zo dat je een mooie look kan maken voor overdag, en hem daarna over kan toveren in een look wat meer geschikt voor feestjes.

Swatches:Snow White & The Huntsman palette swatchesDe namen van de oogschaduws van links naar rechts:

17 Snow: Een mooie witte oogschaduw met een shimmery finish.
19 Shield: Een mooie champagne kleur met een shimmery finish.
23 Mirror Mirror: Een mooie bruine kleur, met een kopere invloed en een shimmery finish.
8 Fairest: Een mooie matte huidskleur.
9 Destiny: Een mooie matte nude bruinkleur.
16 Battleground: Een mooie matte intense donkere kleur.
40 Dark Night: Een mooi zwart oogpotloodje.

Ooglook gemaakt met dit mooie palette: Snow White & The Huntsman palette lookSnow White & The Huntsman palette ooglookEerst heb ik de kleur Fairest aangebracht in mijn binnenste ooghoek, zo lijkt mijn opener en levender. Ook valt het blauwe wat meestal in je ooghoek zit weg, en licht het oog op. Daarna heb ik Mirror Mirror op mijn ooglid aangebracht. Daarna heb ik een lijntje gemaakt naast mijn oog met Battleground zoals je op de foto kunt zien en die heb ik mijn arcadeboog ingeblend. Daarna heb ik Fairest nog een keer als highlighter onder mijn wenkbrauw aangebracht.

Ook zit er in dit palette om de look compleet te maken een mooie lippenstift. De naam van de lippenstift is The Wicked Queen. Dat doet mij echt denken aan een grote enge heks met hele heftige rode lippenstift wat de uitdrukking van de heks nog enger maakt. Grappig en toepasselijk! Ik vind de lippenstift hoe dan ook ontzettend mooi en ook deze heb ik voor jullie geswatched! Snow White & The Huntsman palette lipstick swatches Snow White & The Huntsman palette lipstickDe lippenstift is echt ongelofelijk mooi, en maakt de gehele look af. De lippenstift past goed bij de oogschaduws, en je kan met dit palette alle kanten op. Je kan er een neutrale ooglook mee maken door de matte kleuren te gebruiken, en een shimmery look voor op een feestje met de glitter kleurtjes! Ook zijn de kleuren mooi om te combineren.

Snow White & The Huntsman palette van Diego Dalla Palma is te koop via Beautyvoordeelshop.nl voor maar €13,99!

Geschreven door: Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

6 reacties

 1. zegt:

  Wat een mooie lipstick!

 2. Wat een hele leuke palette en mooie kleur lipstick!

 3. zegt:

  Ik had nog nooit van het palette gehoord, maar de swatches zien er inderdaad super goed uit!

 4. zegt:

  Wauw, vooral de lipstick vind ik prachtig <3

 5. zegt:

  De lipstick is echt heel mooi :)!

 6. zegt:

  Mooi palette voor een fijne prijs vind ik 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *