Review – Sleek Palette Lagoon

Hebben jullie ook zo’n zin in de lente? Ik enorm! De vogeltjes fluiten al een tijdje, ik merk dat de lucht minder koud en zachter voelt en de zon begint zich steeds vaker te laten zien. Heerlijk! Tijd voor verandering, zo ook in de make-up. Dit palette van Sleek is vorig jaar rond deze tijd al uitgekomen, maar ik had ‘m nog niet. Dankzij Nicky ontving ik deze week dit prachtige limited edition-palette vol met vrolijke, frisse, waanzinnige kleuren. Hoewel ik er wel al veel goeds over had gelezen, is dit überhaupt mijn eerste Sleek-product. Zijn de Sleek-paletten echt zo goed? Kijk mee!Sleek Palette LagoonWauw, wat een prachtige tinten. Het zijn niet mijn meest gangbare kleuren, ik ga meestal lekker veilig voor de warme, bruine en taupe-/nudetinten. Maar ik dacht: het wordt lente, laat ik eens uit mijn comfortzone stappen en wat meer gewaagde kleuren proberen. Ik heb bruine ogen, en juist bij donkere ogen kunnen koele, frisse tinten heel mooi staan, zodat het bruin geaccentueerd wordt. Maar deze kleuren passen ook prima bij lente-types met blauwe of groene ogen. Er is een aantal matte kleuren, maar de meeste zijn glanzend. En wat is de pigmentatie goed!

Sleek Palette Lagoon1De swatches van de bovenste rij. Van links naar rechts: Sassea, Deep water, Reflection, Emerald, Oyster, Black pearl.Sleek Palette Lagoon 2De swatches van de onderste rij: Pink jewel, Sand Dollar, Underworld, Sea shell, Night Sky, Ariel. Ariel is de enige kleur die me niet aanspreekt, deze zal ik niet zo snel gebruiken.Sleek Palette Lagoon 4Dit is het resultaat.

Sleek Palette Lagoon 3Op het bewegende ooglid heb ik voornamelijk de aquatinten gebruikt: underworld en sassea. In de arcadeboog de roze tint ‘pink jewel’, en een vleugje night sky, om meer diepte te creëren. Als highlighter onder mijn wenkbrauwbot heb ik de lichtste kleur gepakt (oyster) en deze heb ik ook op mijn binnenste ooghoeken aangebracht. Ik vind het lekker fris! Ik heb wel een bruin oogpotlood gebruikt, zodat het iets minder fel is, maar ook om de blik een beetje zwoel te houden. Op mijn lippen heb ik Catrice Ultimate Colour nummer 230 Glamourize me aangebracht, die vind ik er prima bij passen. Niet te aanwezig, maar wel een koele en duidelijke kleur op mijn lippen. Met dit palette kun je alle kanten op!

Dit mooie en veelzijdige Sleek-palette is voor € 8,99 te koop in Beauty Voordeel Shop.

Aanbevolen artikelen

19 Reacties

 1. Wat een mooi palette zeg! Alleen Ariel en Sand Dollar spreken mij niet zo aan, maar de andere kleuren zou ik zeker weten graag dragen 🙂

 2. Wat een leuk palette! 🙂 De kleurtjes zijn mooi! En de pigmentatie is zoals ik verwachtte top! Ik wil zoveel palettes van Sleek!

 3. Mijn favoriet van alles sleek palettes tot nu toe 🙂

 4. Wauw wat een opvallende kleuren, prachtige pigmentatie!

 5. Ik vind dit soort felle tinten zelf niet zo geweldig, maar verder is het wel oké.

 6. Het is een een fijn palette en ik vind je look erg mooi. Alleen de highlighter vind ik net iets te duidelijk aanwezig, maar dat is natuurlijk persoonlijk!

  1. Haha, ja, op deze foto’s is dat inderdaad zo, mee eens hoor! Maar in werkelijkheid was dat een stuk minder. Geeft wel de pigmentatie aan. 😉

 7. Wat een mooi palette! De pigmentatie ziet er zo goed uit en de look die je ermee gemaakt hebt is ook erg mooi.

 8. Wat een tof palette! Ook echt een leuke look!

 9. Super mooie, gave kleuren!

 10. Leuke kleurtjes! De blauwe kleur vind ik wel erg mooi! Ik gebruik alleen zelf geen blauwe oogschaduw omdat ik zelf blauwe ogen heb.. Een visagist zei namelijk dat dat net niet past bij mijn ogen. Heb jij misschien een andere kleur in dit palet wat erg mooi bij blauwe ogen past?

  1. Hoi Daniële, klopt, om het blauw te accentueren, staan warme tinten vaak juist beter. Veel vrouwen zijn dan geneigd om dezelfde kleur oogschaduw te kiezen die dezelfde tint heeft als hun ogen, maar dat is niet juist. Essence heeft een ‘all about nude’-palet, waar een roodbruine tint in zit. Dat staat goed bij blauwe ogen. Welke kleuren bij je passen hangt ook af van je huidskleur en je haar. Heeft het een koele ondertoon, of juist een gelige ondertoon? Daar moet je ook naar kijken. (Geldt ook voor haarkleur kiezen: als je een warme/gelige huid hebt, dan staat een koele haartint vaak beter, om het in balans te houden).

 11. Mooi palette! Sleek heeft altijd van die prachtige en veelzijdige palettes, ik gebruik mijn Sleek palette dan ook regelmatig.

 12. Het pigment van Sleek is altijd zo mooi! Het zijn alleen niet echt mijn kleuren. Dus ik ga hem niet kopen.

 13. Hij ziet er erg mooi uit! Ik heb sinds kort ook mijn eerste Sleek palette en ik ben ook helemaal verliefd! 🙂

  Xx Alex

 14. Prachtige pigment & een hele mooie look heb je gemaakt! Mooi contrast tussen die twee kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *