Review | Sleek Oh So Special palette

Bekenden onder de Sleek palette’s zullen dit Sleek Oh So Special palette zeker weten kennen. Het is namelijk één van de meest geliefde palette’s van Sleek. En nu ik hem een tijdje in mijn bezit heb, snap ik waarom iedereen zo gek op dit palette is.

Sleek Oh So Special palette 0-1Toen ik dit palette ontving was ik al lichtelijk blij want de palette’s van Sleek zijn sowieso super goed. En ik weet dat van veel mensen dit hun all-time fave Sleek palette is. Nieuwsgierig was ik dus zeker weten.

Sleek Oh So Special palette 1De verpakking van het palette is bekend en vertrouwd zoals altijd bij Sleek; een zwarte stevige verpakking met glanzend “Sleek MakeUp” op de bovenkant. Ik heb al regelmatig een Sleek palette per ongeluk laten vallen maar gelukkig bleven de oogschaduwen gewoon heel. Dat zegt dus veel over de stevigheid van de verpakkingen.

Sleek Oh So Special palette 0-2Het palette eenmaal open gemaakt zie je een heel divers palette, er zit eigenlijk van alles wat in. Genoeg kleuren om een naturelle ooglook mee te maken maar je kunt er ook heel uitbundig mee te werk gaan en een warme of koele smokey-eye maken. In mijn ogen is dit dus een palette wat ideaal is voor bijvoorbeeld een vakantie.

Sleek Oh So Special palette 0-3In de Sleek Oh So Special palette zitten de volgende kleuren:
bovenste rij: Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz en Celebrate
onderste rij: Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up en Noir

Hele mooie diverse kleurtjes dus. En dit zijn de swatches: Sleek Oh So Special palette 2Sleek Oh So Special palette

De oogschaduwen zijn lichtelijk korrelig maar dat is in mijn ogen geen reden dit palette te laten liggen. Ik zelf heb verschillende palette’s van Sleek en ben werkelijk gek op élk palette dat ik heb.

Ik kon natuurlijk niet al te lang wachten om met dit prachtige palette aan de slag te gaan. Hier mijn gemaakte ooglook: Sleek Oh So Special palette 3 Sleek Oh So Special palette 4

De prijs en kwaliteit verhouding van Sleek vind ik echt geweldig, je hebt 12 mooie kleurtjes voor slechts minder dan een tientje. Ik heb dit palette dan ook sinds ontvangst elke dag gebruikt, ik ben er écht gek op!

Sleek Oh So Special palette 5Dit Sleek Oh So Special palette en ander palettes zijn o.a online te bestellen via www.missgorgeous.nl

Wat vind je van dit palette en heb je het zelf in je bezit?

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

7 reacties

 1. zegt:

  Dit is een prachtig palette! Mooie kleurtjes 🙂

 2. zegt:

  Mooie foto’s en look heb je gemaakt met dit palette. Zelf heb ik dit palette ook en is echt 1 van mijn favoriete.

 3. zegt:

  Ik heb hem zelf ook en ik vind het echt een heel mooi en fijn palette!

 4. zegt:

  Wat zitten er allemaal mooie kleuren in dit palette! Ik heb zelf eigenlijk nog helemaal geen Sleek palettes.

 5. zegt:

  Ziet er heel goed uit! X

 6. Dit palette heb ik zelf ook in mijn bezit. Erg fijn vind ik ‘m! Dit herinnert mij er aan om het weer eens vaker erbij te pakken 🙂

  1. zegt:

   Heel mooi palletje. Er zitten prachtige kleuren in en je hebt er mooie look mee gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *