Beauty, Headlines lippenstift Sleek, missgorgeous.nl, Sleek lipstick, Sleek Pink Freeze

Review | Sleek lipstick Pink Freeze

Lipstick, net als een kers op de taart. Ik vind dat lipstick je make-up look helemaal kan afmaken. Roze is niet te missen in een vrouw haar lipstick collectie.
Sleek lipstick Pink Freeze 4Dit is de Sleek Ture Colour Lipstick. Kleiner dan ik had gedacht, maar super handig om zo, hup, in je tas te gooien voor onderweg.
Sleek lipstick Pink Freeze 3De lipstick is in de kleur Pink Freeze 780, het is echt een knal roze lipstick. Naar mijn idee maakt het echt niet uit welke kleur je in welk seizoen je draagt, deze zou ik namelijk ook zo in de winter dragen!
Sleek Pink Freeze heeft een matte finish, bevat vitamine E en heeft een inhoud van 3.5 gram.
Sleek lipstick Pink Freeze 5De lipstick is echt enorm goed gepigmenteerd! Het voelt heel voedend aan en is absoluut niet stroef, zoals je dat wel eens hebt met matte lipsticks. Wel accentueert het mijn droge lippen wat wel te verwachten is. Het valt niet enorm op maar om dit te voorkomen kun je voordat je de lipstick aanbrengt je lippen eerst scrubben.
Sleek lipstick Pink Freeze 6Sleek Pink Freeze 4 uur lang mooi op zijn plek gezeten. nNa een hapje en een drankje heb ik ‘m bijgewerkt omdat hij in de binnenkant wat was vervaagd.
Sleek lipstick Pink Freeze 7Ik vind het echt een prachtige lipstick en heb er veel complimentjes over gekregen.
De Sleek Lipstick Pink Freeze heeft een plekje in mijn ‘everyday’ bakje gekregen en pak ik het er regelmatig bij.
Ik ben erg tevreden over deze lipstick! Je vindt dit product o.a. in de webshop van Missgorgeous.nl voor €5,99.
Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.