Review | Sleek I-Divine Arabian Nights

Sleek heeft het I-Divine assortiment weer uitgebreid met een prachtig zwoel palette, genaamd Arabian Nights. Ik ben sowieso een enorme fan van Sleek zoals jullie weten en ik ben dan ook erg blij dat ik dit palette weer voor jullie mag reviewen.Sleek I-Divine Arabian Nights 1De verpakking vind ik echt prachtig, romantisch versierd met dansende patronen. Precies waar ik aan denk bij een Arabisch thema. De verpakking is van karton zoals we gewend zijn van Sleek. Dit palette bevat, zoals alle Sleek paletten, 12 mooie super gepigmenteerde kleurtjes, die matchen bij elke huidskleur. Het palette is zo gemaakt zodat je de look kan transformeren van een daglook naar een avondlook. Dit palette is in principe speciaal bedoeld voor Smoked looks.

Sleek I-Divine Arabian Nights 2Als we het palette open maken zien we 12 hele mooie kleurtjes, een spiegel en applicator, wat standaard is bij de I-Divine palette’s. De kleurtjes zijn gevarieerd met shimmer en matt. Sleek I-Divine Arabian Nights 3Sleek I-Divine Arabian Nights 81e rij van links naar rechts:
Scheherazade’s Tale, Gold Souk, Alladin’s Lamp, Sultan’s Garden, Hocus Pocus, Simbad’s Seas.

2e rij van links naar rechts:
Genie, Black Magic, Stallion, Sorcerer, Valley of Diamonds, 1001 nights.

De namen van Sleek vind ik altijd super, en dat is bij dit palette niet anders, wat een super leuke namen!
Met het aanbrengen van de swatches merkte mij wel op dat de matte kleuren heel kruimelig zijn, opletten met fall-out dus, maar dat is over het algemeen wel typisch met zulke kleurtjes.

Swatches:Sleek I-Divine Arabian Nights 4

En hier mijn gemaakte look;Sleek I-Divine Arabian Nights 5 Sleek I-Divine Arabian Nights 6Op mijn ooglid heb ik aangebracht; Sultan’s Garden-Hocus Pocus.
In de crease heb ik aangebracht; Valley of Diamonds.
Onder mijn oog; Simbad’s Seas.Sleek I-Divine Arabian Nights 7Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk variatie van kleuren in een look te stoppen zodat jullie de kleuren goed konden zien op het oog. De kleuren vind ik écht voor night-time en zou het niet snel overdag dragen. Het palette is dus perfect voor een avondje uit!

Sleek I-Divine Arabian Nights palette is te koop op www.beautyvoordeelshop.nl en kost €8,99 euro.

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

15 reacties

 1. Ik ben echt gek op sleek palettes <3

 2. zegt:

  Die groene kleur op je ooglid vind ik mooi! Ik denk dat als je de lichtere, warme kleuren in je arcadeboog aanbrengt en de rest licht houdt, je dit best overdag kunt dragen.

 3. zegt:

  Prachtige kleuren!

 4. zegt:

  Hele mooie smokey look!

 5. Heel mooie palette, prachtige kleuren zeg! Mooie look heb je ermee gemaakt :).

 6. zegt:

  gave look heb je er mee gemaakt!

 7. zegt:

  Ziet er goed uit, mooi palette! X

 8. Mooi palette en mooie ooglook heb je gemaakt!

 9. zegt:

  Mooi palette, ik gebruik het nude palette van Sleek nog elke dag graag!

 10. zegt:

  wat een mooi palette en een prachtige ooglook ♥ xx

 11. zegt:

  Wat een mooie palette en de foto’s komen erg goed over. Ik heb zojuist ook voor dit palette gekeken en ben verkocht!

 12. zegt:

  Wat een mooi palette van Sleek! 🙂 De kleuren zijn zo verschillend, maar zo leuk samen! Jammer van de fall-out! Gave look heb je gemaakt zeg!

 13. Wat een mooi palette! gave ooglook heb je ermee gemaakt, leuk dat je voor groen hebt gekozen in plaats van standaard bruin of zwart.

 14. zegt:

  Ik vind dit echt een heel mooi palette! Je look is ook heel mooi geworden!

 15. zegt:

  ik houd echt van de sleek palettes! En deze palette ziet er ook echt mooi uit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *