Review | Sleek Creme to powder foundation tester kit

Hoe vaak hebben we het allemaal wel niet meegemaakt? Je staat in de drogist, wordt aangesproken door een medewerker terwijl je op zoek bent naar je juiste foundation kleur. Je wordt opgedrongen door de medewerker, en neemt de foundation mee. Bij thuiskomst breng je hem aan, en wat blijkt; oeps.. verkeerde kleur! Sleek heeft hier iets heel slims op bedacht, en dat ga ik vandaag met jullie delen!

Ik zelf heb een hele lichte huid en heb altijd hetzelfde probleem; ik sta in de winkel, denk de juiste kleur te hebben maar wordt beïnvloed door de lichten in de winkel. Het ideaalste om een kleur uit te testen is thuis, goed bekijken in natuurlijk licht, en het een paar dagen laten bezinken zodat je een goede en duidelijke mening over de foundation hebt. Sowieso is het voor mij lastig de juiste kleur te kiezen omdat ik zo licht ben.

Sleek is een merk dat voor ons alleen online verkrijgbaar is. En dat kan soms lastig zijn, met name met het kopen van foundation’s. Afgaand van alleen foto’s is het moeilijk de juiste tint voor je huidskleur te vinden, tenzij je goed gokt. Sleek is daarom gekomen met foundation tester kits. Je hebt vijf verschillende kleuren die heel dicht bij elkaar liggen in een palette. Zo kun je kijken welke het beste bij jou huidskleur past, en of de foundation je bevalt. Ook kun je zo op je gemakje buiten in het zonlicht kijken wat je precies van de kleur vind. Ideaal!Sleek Creme to powder foundation tester kit 2 Sleek Creme to powder foundation tester kit 3Ik heb de kleuren niet een voor een voor jullie geswatched omdat de kleuren zo dicht bij elkaar liggen, maar ik raad jullie voor al aan om er een te bestellen! Zo kun je het beste kijken welke kleur jij moet hebben!Sleek Creme to powder foundation tester kit 4Ik heb twee palette’s voor jullie, namelijk Light en Fair/Light.

Palette Fair/Light:

 • Linen
 • Oyster
 • Oatmeal
 • White Rose
 • Shell

 Palette Light: 

 • Barley
 • Sand
 • Calico
 • Bamboo
 • Fudge

Ik denk dat dit voor de Nederlanders wel de meeste geschikte palette’s zijn. De meisjes die wat donkerder zijn hebben nog keuze in andere palette’s die beschikbaar zijn! Er is voor ieder wat wils! Ook heb ik een foto voor jullie hoe de dekking eruit ziet!Sleek Creme to powder foundation tester kit 5Ik vind de foundation erg mooi, je kan hem stapelen zodat de dekking beter wordt, en blend goed in de huid. Ik raad hem aan om hem aan te brengen met een beautyblender of een stevige kwast. De kleur is voor mij precies goed, het is heel makkelijk om te zien welke kleur het meest geschikt is voor jou huid.

Je kan in mijn ogen beter een paar euro extra hier aan spenderen dan een compleet verkeerde foundation kopen, en hem niet gebruiken. Dit kost je uiteindelijk meer geld!

Nu is het nog wachten tot meerdere merken o.a. in de drogist hier mee gaan komen!

Wat vinden jullie, en zouden jullie het aanschaffen voordat jullie online je Sleek foundation zou bestellen?

Deze Sleek Cremé To Powder Foundation Tester Kits zijn te koop op www.beautyvoordeelshop.nl voor maar €3,50!

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

6 reacties

 1. zegt:

  Dat is eigenlijk wel super handig ja om te kijken welke kleur nou echt goed bij je eigen huid past!

 2. zegt:

  Wauw ideaal! Light is perfect, die wil ik 🙂

 3. zegt:

  Wat een handige oplossing!

 4. zegt:

  Dit is handig! Foundation is niet altijd even goedkoop, afhankelijk van het werk, en als je dan de verkeerde kleur meeneemt is het echt zonde van het geld.

 5. Dat is super handig zeg! Ik heb ook een lichte huid, dus vaak is het voor mij ook te donker, maar dit is zeker handig!!

 6. zegt:

  Wat handig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *