Review | Sleek Bronze Block

Er zijn producten die een look compleet maken zoals onder andere wenkbrauwpoeder/potlood, of een mascara. Maar zo heb je ook bronzer. Met bronzer kun je schaduwen op je gezicht creëren of benadrukken waardoor je gezicht slanker lijkt. Ik gebruik dagelijks bronzer, en ik kies bronzer zelfs boven mijn eyeliner, wat eigenlijk een helft van mij is aangezien ik gek ben op mijn winged eyeliner. Vandaag heb ik dan ook een super mooie bronzer van wederom Sleek.Sleek Bronze Block 1Ik had jullie al verteld dat ik zou schrijven over een aantal beauty artikelen op rij van Sleek. Vandaag is het dan ook alweer het laatste artikel van de Sleek-reeks. Mijn mening over Sleek is hetzelfde gebleven. Ik vind de producten het echt waard, en raad het ieder ander aan, zo ook weer deze super mooie bronzer!

De bronzer komt in twee verschillende kleuren, 099 Dark, en 100 Light. Dark is geschikt voor een echte donkere huid, en Light voor een licht tot medium kleurtje. Dark heeft heel veel rood pigment waardoor het echt beter past bij een mooie donkere huidskleur! En light is daar in tegen voor een hele brede groep. Light past dan ook het beste bij mijn lichte huidje.Sleek Bronze Block 2 Sleek Bronze Block 3Toen ik de swatches maakte was ik niet zo heel erg onder de indruk moet ik eerlijk bekennen, ik weet niet waarom maar voor mijn gevoel was er niks speciaals aan de bronzer. Ook de roze blush die in de quatro zit kwam niet sterk naar voren, maar juist weer wel bij de Dark versie; meer rood dan verwacht. Maar in tegenstelling van mijn eerste indruk was het op mijn gezicht juist veel beter, de Dark is wederom te donker voor mijn huid, en ziet er dan ook niet natuurlijk uit. Dus laat ik jullie alleen de Light zien op mijn huid! Ik draag op de foto alleen maar primer, foundation en de bronzer. Sorry dus voor de kale foto’s! haha.Sleek Bronze Block 4 Sleek Bronze Block 5Zie je hoe mooi de bronzer is? Hij past perfect bij mijn huid! Hij is matte, waardoor het natuurlijker is, en door de verschillende kleurhoogtes bij elkaar is het geschikt voor iedere licht tot medium huidskleur. Ook zit er een ontzettend mooie blush bij. Je brengt deze bronzer aan, wat highlighter en klaar! Ook is het een hele fijne poeder, korrelt niet, en brengt geleidelijk aan. Ik heb een schuin afgesneden kwastje van Boozyshop gebruikt.

Deze hele mooie bronzer is o.a te koop bij www.beautyvoordeelshop.nl voor maar liefst €8,49!

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

11 reacties

 1. zegt:

  Heel mooi product!

 2. zegt:

  Wauw, heel mooi! Maar ik ben ook niet anders van Sleek gewend!

 3. zegt:

  Wat heeft sleek toch prachtige producten!

 4. zegt:

  Ik vind hem er wel heel mooi uitzien op je huid! 🙂

 5. zegt:

  Wat een mooi product! Like it!

 6. Ziet er mooi uit!

 7. zegt:

  Staat je erg mooi! Ik vind de bronzer alleen al mooi vormgegeven. x

 8. zegt:

  Wauw, super mooi product 🙂

 9. zegt:

  Ik gebruik eigenlijk bijna nooit bronzer. Maar zoals je inderdaad zei is het wel een product die je look compleet maakt. Heel mooi product!

 10. zegt:

  Ziet er ontzettend goed uit! Fijne review. X

 11. Ziet er echt super mooi uit zeg! Deze wil ik sowieso ook nog graag hebben, de Light versie dan :).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *