Review: See By Chloé

Begin van het jaar is het mij opgevallen dat er veel nieuwe geuren geïntroduceerd worden. Ondanks dat het nog volop winter is komen de lente- en zomergeuren als paddenstoelen uit de grond. Als parfumgek ontdek ik graag nieuwe geuren en als het even kan zijn de überlekkerste geuren in mijn parfumstash terug te vinden. Ik ben superenthousiast over dit geurtje en het is zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Velen zullen Chloé wel kennen maar ik maak er eigenlijk nu pas echt kennis mee. Voor de komende lente introduceert Chloé een ‘jonger zusje’ genaamd ‘See by Chloé’. See by Chloé is een vrolijk parfum dat mijn aandacht zeker heeft getrokken.

see by chloéHet geurtje is, in eerste instantie niet zoals de meeste geuren die ik heb; deze is niet zozeer zoet maar vooral fris, speels en een tikje ondeugend. See By Chloë wordt omschreven als een verslavende geur die al je zintuigen doet ontwaken. En dat is inderdaad wat dit geurtje met je doet. Het prikkelt je zintuigen zodanig dat je automatisch op zoek gaat naar haar ingrediënten om zo te kunnen achterhalen waarom het geurtje iets met je doet. See By Chloë doet mij denken aan de lente, aan de periode dat de bloemen in bloei staan en de geuren zich verspreiden. Heerlijk op een bloemenveldje rondfladderen en van de buitenlucht genieten. Een sprookjesachtig beeld waarvan je liever niet hebt dat er een einde aan komt.

Om heel eerlijk te zijn moest ik even aan deze geur wennen. Het geurtje is nadat je het gespoten hebt naar mijn mening te fris (net als de ochtendbries) maar wordt naderhand gelukkig warmer en is zeker poederig te noemen. Het aroma dat je het langst ruikt vind ik lekker; het heeft een goede balans, niet te licht en zeker niet te zwaar. Gewoon een vrolijk geurtje! Hiermee komt See By Chloë zeker op mijn lijstje van favoriete (lente)parfums!

see by chloeSee By Chloë bevat noten zoals appelbloesem, jasmijn, sandelhout en vanille. Geuren met vanille als ingrediënten doen het bij mij in de meeste gevallen altijd wel goed. Het geurtje blijft overigens gedurende de dag goed hangen, maar wordt het een lange dag, dan kan bijspuiten wel nodig zijn.

See by Chloé is vanaf januari 2013 bij de geautoriseerde Chloé parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar. Prijzen liggen rond de € 46 voor flesje van 30 ml, € 64 voor een flesje van 50 ml en € 82 voor een flesje van 75 ml.

Ben jij bekend met dit geurtje?

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

  1. Ik ben erg benieuwd naar deze geur

  2. Al veel over gehoord, lijkt me echt een heerlijk geurtje!

  3. Ik heb hier zoveel goeds over gehoord en hij ruikt echt heeeerlijk! Maar goed, toch best prijzig.

  4. lijkt me een lekker geurtje 😀

  5. Ik ben niet bekend met het geurtje, maar de meeste parfums van Chloe vind ik heerlijk! 🙂

  6. Ik vind het flesje zooo leuk! Dat zou al een rede voor mij zijn om deze te kopen.

  7. Ik vind de flacon van See by Chloe erg leuk, de geur is ook heerlijk!

  8. Hier heb ik veel positiefs over gelezen! Maar in tegenstelling tot de meesten vind ik het flesje heel stom! En dat vind ik toch altijd wel belangrijk, haha. Maar goed, een fijne geur is een fijne geur, dus ik ga ‘m binnenkort wel even testen in de winkel!

  9. Klinkt goed, ik wil ‘m zeker proberen.

  10. Ik heb deze, ik ben er echt verliefd op! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *