Review – Roberto Cavalli Exotica

Sinds ik vorig jaar kennis maakte met de geuren van Roberto Cavalli is zijn naam niet meer uit mijn top 5 favoriete geuren weg te denken. Dat Robert Cavalli een drukke vent is hoef ik niemand te vertellen. Ook in 2013 heeft hij zijn kwaliteiten getoond en hiermee zijn waarde nog meer bewezen. Maar liefst vier geuren, waaronder mijn favoriete geur Nero Assoluto heeft hij in dat jaar geïntroduceerd. De overige geuren zijn: Roberto Cavalli Oud Edition, Roberto Cavalli Acqua en Roberto Cavalli Tiger Oud. Allemaal in dezelfde flacon, gekroond met de goudkleurige Roberto Cavalli-zegel, maar dan in verschillende kleuren.Roberto Cavalli Exotica 1Om zijn mooie lijst van heerlijke geuren langer te maken heeft Robert Cavali onlangs, januari 2014, het parfum Exotica op de markt gebracht. De teller van zijn geurencollectie staat hiermee op zes.Roberto Cavalli Exotica 2Roberto Cavalli Exotica komt in dezelfde prachtige stijlvolle flacon als haar voorgangers maar dan in een roze uitvoering. Exotica is een bloemige, fruitige geur met slechts drie geurnoten.

Topnoot: Mango
Hartnoot: Plumeria;
Basisnoot: Sandelhout.

Zoals de naam al aangeeft is Exotica een exotische geur die je weg laat dromen en je zo naar de meest exotische plekken meevoert. Om Exotica te omschrijven heb je niet veel woorden nodig. De geur is het beste te omschrijven als licht fris, bloemig, fruitig en sensueel. Een uniek en stijlvol parfum waarmee je zeker de aandacht op je vestigt.Roberto Cavalli Exotica 3Al bij onze eerste kennismaking was het direct raak. Ondanks dat Exotica uit maar drie geurnoten bestaat is het geheel in goede balans en zorgt dit drietal ingrediënten voor een intense geurbeleving. Een opvallend lekker geur voor iedere vrouw die lekker in haar vel zit.Roberto Cavalli Exotica 4Roberto Cavalli Exotica is een heerlijke en vrouwelijke geur voor de voorjaar en zomer. Exotica is een Eau De Toilette. Niettemin blijft de geur verrassend lang hangen.Roberto Cavalli Exotica 5Roberto Cavalli Exotica is zeker een aanrader voor iedere vrouw, jong en oud, die van bloemige en fruitige geuren houdt die volledig in goede balans zijn.Roberto Cavalli Exotica 6

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

12 Reacties

 1. Wat een prachtige flacon! Ik ben nu erg nieuwsgierig geworden naar de geur.

 2. De verpakking ziet er heel tropisch en exotisch uit, Roberto Cavalli geuren lijken me wel wat voor mij!

 3. hij lijkt mij wel erg lekker 😀

 4. Prachtig flesje.. lijkt me heerlijk!

 5. De geur klinkt niet verkeerd, lekker hoor!

 6. De geur klinkt wel heel lekker! Wat heb je trouwens een mooie foto’s gemaakt!

 7. Super lekker! deze geur klinkt erg goed 🙂

  XoXo Helen

 8. Lijkt me een heerlijke geurtje!

 9. Mooi flesje! De geur klinkt heeel erg lekker! 🙂

 10. De geur lijkt me wel erg lekker!

 11. Ik vind de verpakking echt prachtig! Trouwens ook je foto’s:) heel mooi! En fijne review, ik ga m binnenkort eens in de winkel ruiken

 12. Super mooie flacon, wauw! 🙂 Ik hou van fruitige geuren, dus ik wil hem graag een keer ruiken! Misschien is deze parfum wel iets voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *