Review | Rimmel London Apocalips Lip Laquer

De Rimmel London Apocalips Lip Laquer heb je ongetwijfeld al op veel andere blogs/youtube kanalen voorbij zien komen. Zodra het uit kwam is het een grote hit geworden onder de beauty liefhebbers, en ook kan een artikel voor deze prachtige lip producten niet achter blijven.

De Rimmel London Apocalips lipglossjes staan erom bekend dat ze goed blijven zitten, en heel goed gepigmenteerd zijn. In beide van deze stellingen moet ik mee gaan, sterker nog ik ben super enthousiast over deze producten.

Rimmel London Apocalips Lip Laquer 1Rimmel London Apocalips Lip Laquer 2Ik heb twee kleurtjes getest, namelijk Out Of This World en Eclipse. Out Of This World is een mooie rustige roze kleur met een mooie sparkle erin. Fijn voor overdag, en een prima kleur voor als je eigenlijk niet weet wat je op moet doen. Het geeft je lippen net een wat voller en fris effect. Eclipse daar in tegen is een kleur die je moet durven dragen. Hij is donker en opvallend, maar prima voor deze tijd van het jaar. Sterker nog, sinds ik hem heb draag ik hem elke dag. Lekker opvallend, en mooi met simpel wat mascara. Wel is het belangrijk je foundation hierop aan te passen want door deze kleur komen je oneffenheden wat meer naar voor, zoals bij elke opvallende lipkleur.

De omhulsel van het product vind ik er leuk en vrolijk uit zien, de bovenkant heeft wat weg van grove diamanten, en de applicator is heel basic. Ik zelf kies er voor hem met een lippenseel aan te brengen zodat het er wat strakker uit ziet.

Hier de swatches op mijn arm:Rimmel London Apocalips Lip Laquer 5 Rimmel London Apocalips Lip Laquer 6Zoals je ziet heel gepigmenteerd! Toen ik de kleurtjes van mijn armen af wou halen toen bleef er zelfs nog wat op zitten na hard boenen, goed blijven zitten doen ze dus ook!

Rimmel London Apocalips Lip Laquer 7Als eerste Out Of This World op mijn lippen.

Rimmel London Apocalips Lip Laquer 8En Eclipse

Als ik dan toch even mag zeuren vind ik wel dat het product in de lijntjes boven mijn lip gaat zitten.. Misschien dan toch even een lippotloodje gebruiken zodat het wat meer op zijn plek blijft zitten!

Rimmel London Apocalips Lip Laquer 9Het product voelt heel prettig aan op mijn lippen, het heeft niet echt een geurtje en plakt niet. Zoals jullie weten vind ik dat essentieel bij het uitkiezen van lipgloss.

De Rimmel London Apocalips Lip Laquer zijn nu ook via www.beautyvoordeelshop.nl te koop voor máár €6,99, normale prijs €10,99! Als je het mij vraagt is dit ook een super leuk cado voor in de schoen, of onder de boom! Meerdere kleuren verkrijgbaar!

Wat vinden jullie van deze lipgloss?

Liefs,
Shannen

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

  1. ik vind die zelf zo fijn 😀

  2. Vooral Eclipse vind ik een hele mooie kleur!

  3. Wow Eclipse is echt práchtig!

  4. Eclipse vind ik onwijs mooi! Ik heb een andere kleur hiervan, Stellar. Die is ook prachtig!

  5. Mooie kleurtjes. Vooral de lichte vind ik leuk.

  6. Ik vind vooral die rode kleur echt onwijs mooi!

  7. Wat jammer dat de rode lippenstift in de lijntjes gaat zitten, want de kleur is echt prachtig!

  8. Die donkerrode kleur vind ik wel wat hebben ::)

  9. Wauw, wat zien ze er prachtig uit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *