Review – Pure Coconut Exfoliating Facial Scrub

Als je mij al wat langer volgt weet je dat ik in het dagelijkse leven naast eyeliner, lipproduct en soms mascara verder geen make-up gebruik. Je zou dus kunnen zeggen dat het geen big deal is als ik voor het slapen gaan mijn gezicht niet reinig. Een lange periode dacht ik dit zelf ook. Maar niets is minder waar. Voor het slapen gaan mijn gezicht niet reinigen veroorzaakte vaak genoeg onuitgenodigd gezelschap in de vorm van puistjes. De afgelopen periode heb ik (deels) mijn huid onder de loep genomen en deze beter leren kennen. Ja, echt, nu pas. En mijn gezicht heeft er absoluut baat bij om dagelijks tweemaal gereinigd te worden. En zo begon dus mijn zoektocht naar een goede face wash.

Naast een normaal reinigingsproduct was ik ook op zoek gegaan naar een fijne gezichtsscrub. En deze heb ik gevonden. Voor mij het eerste product van dit merk dat ik uitprobeer en ik ben onder de indruk.Pure Coconut Facial Scrub 1Ik ben dol op kokosnoot en de geur ervan in beautyproducten. Deze Pure Coconut Exfoliating Facial scrub heeft een zachte kokosnootgeur, niet zwaar maar wel subtiel ruikbaar. Persoonlijk bevalt de geur mij wel.Pure Coconut Facial Scrub 3Pure Coconut Exfoliating Facial Scrub is een zachte scrubcrème met een boel fijne scrubkorrels die je op een vochtige of natte huid moet aanbrengen. Je hebt niet veel meer dan een kleine hoeveelheid van het product nodig om je gezicht goed te scrubben. Het spul heeft een goede werking en voelt niet onprettig aan. Mijn huid voelt na het scrubben lekker zacht en schoon aan. Het is wel een product dat met veel water afgespoeld dient te worden, aan alleen een washandje zou je niet genoeg hebben. Onder de douche scrubben heeft zeker voorkeur.Pure Coconut Facial Scrub 4De Pure Coconut Exfoliating Facial Scrub is zuinig in gebruik en gaat hierdoor lang mee. Ik scrub mijn gezicht niet dagelijks maar om de dag en voor mij werkt dit (voor nu) prima. Mijn huid is sinds ik dit product gebruik rustiger en dat is voor mij, naast dat het product fijn in gebruik is genoeg reden om deze te blijven gebruiken.

De Pure Coconut Exfoliating Facial Scrub heeft een inhoud van 100ml en heeft een verkoopprijs van rond de € 4,99.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

13 reacties

 1. zegt:

  klinkt erg goed 😀

 2. zegt:

  Deze klinkt echt goed! Je gezicht is elke dag scrubben ook niet goed, volgens mij, dan haal je ook al je goede huidcellen van je gezicht af. Fijne review:)

 3. Ziet er heel goed uit op de foto, ben hier wel benieuwd naar!

 4. zegt:

  Ziet er goed uit! Ik heb eentje van Kruidvat, die is ook erg prettig!

 5. Klinkt zeer goed!

 6. zegt:

  Ik heb deze ook al een keer gebruikt en vind ‘m erg lekker! Fijne review. X

 7. Klinkt goed maar ik ben zelf niet zo’n fan van de geur van kokos moet ik zeggen!

 8. zegt:

  Fijn dat hij zo goed werkt! Ik vind kokos ook heel lekker ruiken 🙂

 9. zegt:

  Dat resultaat klinkt echt heel goed! 😀 Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd

 10. zegt:

  Deze serie ruikt altijd zo lekker! Leuke blog heb je!

 11. zegt:

  Dat klinkt goed! Ik hou ook van kokosnoot dus deze zou ik zeker willen proberen!

 12. zegt:

  Deze scrub ziet er erg fijn uit! Wat top dat dit product je huid rustiger maakt! Misschien is het ook wel iets voor mij! 🙂

 13. zegt:

  Klinkt erg goed 🙂 Scrub met kokosnoot is echt heerlijk !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *