Review – Primark blusher en oogschaduw

Primark. In mijn woonplaats zit er een, en dat is te merken ook. Sinds Primark zich hier heeft gevestigd is het een stuk drukker in het winkelcentrum. Vooral in de Primark zelf is het er geregeld een gekkenhuis. Als ik er al naartoe ga, dan doe ik dat het liefst op een doordeweekse ochtend of op zaterdag maar dan extra vroeg. Zo heb ik er laatst nog een bezoekje gebracht met mijn dochter en mijn ogen werden acuut naar de beautyspullen gezogen. Lakjes, eyeliners, blushers, oogschaduws, lipsticks, kunstnagels en nog veel meer. Wat zag dat er leuk uit! Maar is het ook wat? Vooral dit oogschaduwduo en blusher vielen me direct op.  Er lagen wat testers tussen en ik haalde mijn vinger over de oogschaduw, ik was wel benieuwd naar de pigmentatie van deze baked oogschaduw die slechts € 1,50 kost. En warempel! Heel goed zelfs. Evenals de blusher. Kijk maar!Primark blusher 1Primark blusherWat me ook opviel is dat de verpakking van de Primark-blusher als twee druppels water lijkt op de blusher(s) van Mac. Ik heb er voor de gein mijn al gebruikte Mac-blusher naast gelegd. Zie je het verschil? Het materiaal van de Primark-verpakking zal gerust iets minder stevig zijn, maar ik vind dat zelf niet zo erg. Niet alleen de buitenkant lijkt er veel op, ook de textuur en de pigmentatie van de Primark-blusher heeft een aanzienlijke overeenkomst met die van Mac. Beide zijn mat, bijvoorbeeld, en matte blushers kom je niet vaak tegen, meestal zit er wel een glimmertje in. De kleuren onderling zijn uiteraard geheel anders, maar ook Mac heeft koele tinten in het assortiment. Wonderlijk! Je moet dus wel voorzichtig te werk gaan met je kwast; er komt anders al snel te veel blusher op je gezicht, maar dat is een kwestie van de juiste dosering.

Primark oogschaduwPrimark oogschaduw 1Over de oogschaduw ben ik dus ook meer dan tevreden.

Primark blusher en oogschaduwHoe doen ze dat toch, voor zo’n klein prijsje zo’n mooie kwaliteit oogschaduw? Bruin en roze samen lijkt wellicht een wat vreemde combi, maar dat vind ik dus juist helemaal niet. Bruine en roze tinten bij elkaar kunnen heel goed, en maken het geheel fris, mits het roze geen knalroze is.

Primark Blusher: € 3,-
Primark Baked eyeshadow duo: € 1,50

13 reacties

 1. zegt:

  Wauw wat ziet dit er goed uit zeg! Vooral de blush spreekt mij erg aan 🙂

 2. zegt:

  Ziet er goed uit!! Ik ga je volgen op bloglovin, je hebt een super leuke blog:D
  liefs x

 3. zegt:

  Ziet er goed uit!

 4. zegt:

  Wauw wat ziet dat er goed uit, had ik niet verwacht. helaas heb ik geen Primark om de hoek, maar als ik er weer eens ben ga ik zeker even bij de make-up snuffelen 🙂

 5. Ik zag deze ook liggen, echt een super kwaliteit voor de prijs!

 6. Ik vind bruin en roze ook heel goed bij elkaar passen 🙂 En die blush lijkt qua look inderdaad snel op die van MAC, wat grappig.

 7. zegt:

  Voor die kwaliteit is het zeker heel goedkoop!

 8. zegt:

  Die oogschaduw ziet er erg mooi uit!

 9. zegt:

  Ik vind beide producten er heel erg mooi uitzien en dat voor zo’n klein prijsjes! Wat grappig ook dat de blush zo erg lijkt op de blush van MAC.

 10. zegt:

  Leuke producten! De oogschaduw kleurtjes zijn erg mooi, en ze zijn best goed gepigmenteerd! Heeft Primark goed gedaan! 🙂

 11. Wow, die verpakkingen lijken inderdaad enorm veel op elkaar! Wat fijn dat hij niet tegenvalt en voor zo’n prijsje! 🙂

 12. Wat een goede kwaliteit voor zo’n prijs 🙂

 13. Wauw het ziet er eigenlijk super uit zeg voor die prijs! Heel erg mooi 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *