Review – Oriflame Opulent Night Pearls + VIP Night

Elk product met pareltjes en balletjes vind ik geweldig. Alles wat glans bevat ook. Geef me die combinatie en ik vind het helemáál fantastisch. Ik heb bronzing pearls van The Body Shop, een Kiko-serum met balletjes en allerhande glanzende cosmetica. Oriflame heeft eveneens een product met lichtreflecterende balletjes, de Giordani Gold Opulent Night Pearls. Vandaag hier mijn mening over! Daarnaast geef ik mijn oordeel over een eau de Parfum van hetzelfde merk: VIP Night.oriflame Giordani 1Ik vind de verpakking van de balletjes meteen al heel chic. Er zit een keurig doosje om, en dat geeft, oogt en koopt toch net even wat leuker. De pareltjes zelf zitten in een goudkleurig, mat en rond doosje, met aan de binnenkant een spiegeltje als je het opent. Alweer een pluspunt! oriflame Giordani 2De tinten van de balletjes hebben drie verschillende kleuren: parelmoerwit, heel licht babyroze en oudroze. Als je er met je kwast overheen gaat, meng je de kleuren door elkaar en eenmaal aangebracht krijgt je huid een subtiele gloed.  Het is wel echt héél subtiel – de glans had voor mij wel wat aanweziger mogen zijn –  daarom denk ik dat je dit product prima als poeder kunt gebruiken om je foundation te fixeren, waarmee je tegelijkertijd een mooie glow creëert. Gewone poeders willen je huid immers nogal eens dof maken. Het is waarschijnlijk bedoeld als highlighter, maar daar vind ik de glans dus te miniem voor. In het doosje zit 25 gram poeder. Dat is veel! Je doet er dan ook aardig lang mee. Deze Gold Pearls zijn er in drie verschillende varianten met elk hun eigen tinten balletjes.oriflame Giordani vipHet parfum VIP Night heb ik, sinds ik het in huis heb, zeer regelmatig opgespoten; een teken dat ik ‘m lekker vind. Het parfum heeft een vrouwelijke, warme, licht kruidige maar tegelijkertijd frisse geur. Ik vind VIP Night ‘pittig’ genoeg voor een avondje uit, maar ook mild genoeg voor overdag. Er zijn maar weinig parfums of eau de toilettes waarvan ik vind dat ze altijd wel gedragen kunnen worden. De meeste geuren zijn óf zomers óf winters óf typisch alleen ‘s avonds of overdag draagbaar. Ik draag dit eau de parfum dus vaak! VIP Night moet je wel regelmatig bijspuiten. Althans, als ik louter op mijn eigen neus afga. Je eigen neus raakt snel gewend aan een geur, waardoor je een parfum nauwelijks nog ruikt, maar dat betekent niet dat een ander jouw parfum niet ruikt!

De producten van Oriflame zijn online te bestellen via www.oriflame.nl
Beide producten zijn op het moment in de aanbieding.

13 reacties

 1. zegt:

  De verpakking van de parels ziet er heel mooi uit!

 2. zegt:

  Ik ben ook gek op van die parels! Die zijn zó mooi! Dat parfum lijkt mij ook erg lekker!

 3. zegt:

  de pearls van oriflame zijn echt super, vooral de bronzing pearls zijn favoriet.! xx

 4. zegt:

  Die pareltjes zijn zo mooi, ze deden me al denken aan die van Guerlain!

 5. zegt:

  Super leuk 🙂 Echt gave parels!

 6. zegt:

  Zo’n prachtige producten 🙂

 7. zegt:

  De Giordani Gold Opulent Night Pearls zien er super mooi uit.

 8. Ik vind dit soort parels zo leuk!

  PS: Doe jij al mee aan mijn winactie? 🙂
  http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2x-new-black-original-ombre.html

 9. zegt:

  Oeh, ziet er mooi uit!

 10. zegt:

  De parels zien er erg mooi uit!

 11. mooie producten :D, parfum lijkt me echt lekker ruiken!

 12. zegt:

  Vip night vind ik ook een heel lekker luchtje! Ik gebruik hem ook wel regelmatig. De parels gebruik ik eigenlijk ook wel vaak, die vind ik fijn 😀

 13. Wauwie! Al zoveel leuks gelezen over Oriflame!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *