Review Oriflame The One Colour Unlimited Lip Gloss

Ik heb volgens mij voor jullie nog nooit een lipgloss getest, nou eens moet de eerste keer zijn! Laat ik dan meteen met de goede deur in huis vallen, vandaag heb ik er een van Oriflame uitgebreid voor jullie getest, en ondanks dat ik geen lipgloss drager ben, is dit er eentje die me toch overhaalt hem vaker op te doen! Benieuwd? Lees snel verder!

Vaak draag ik geen lipglossjes omdat het gewoon plakt. Ik vind het niet fijn op mijn lippen aan voelen, en als er een haartje in komt is het echt een killing irritant gevoel. Kun je weer tien minuten gaan lopen plukken om dat haartje eruit te krijgen, en vervolgens is je lipgloss er bijna af, regelrecht een nay. Ik heb dan ook een hele lade vol met glossjes, die ik nooit draag. Laat dit de eerste zijn die ik wel fijn vind!

Ik vind de verpakking simpel maar schattig. Ondanks dat de kleur die de gloss is en de verpakking bij elkaar vloekt, haha. Misschien was een neutrale dop toch beter. Het kwastje ziet er goed gevormd uit, waardoor aanbrengen makkelijk is. In mijn ogen fijner dan van die losse haartjes op het einde van je kwast!

The One Colour Unlimited Lip Gloss 4Ik vind het een lief schattig kleurtje. Ondanks mijn liefde voor rode lippenstift, zou ik hem voor deze wel opzij kunnen houden. De kleur is bijna hetzelfde als mijn eigen natuurlijke lipkleur. Hierdoor accentueer ik dus mijn eigen kleur, waardoor de lipgloss beter tot zijn recht komt op mijn lippen. Hah, we’re meant to be.

The One Colour Unlimited Lip Gloss 6Ik vind de kleur ontzettend moeilijk te fotograferen op mijn arm, maar hier alsnog een swatch. Ik vind de kleur echt enorm schattig!

The One Colour Unlimited Lip Gloss 2En hier de lipgloss op mijn lippen, ik vind hem heel mooi gepigmenteerd!

Dit is zeker weten een kleurtje wat ik regelmatiger op mijn lippen ga doen, en geloof me dat is echt een wonder, ik en lipgloss. Wat vinden jullie van dit kleurtje? En zouden jullie hem bestellen?

Je kunt dit product kopen op oriflame.com en kost €12,00

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

4 reacties

  1. zegt:

    Leuk kleurtje!

  2. zegt:

    Ik vind het een leuk kleurtje! X

  3. zegt:

    Ik vind de kleur ook erg mooi!X

  4. Op je lippen is die inderdaad erg mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *